Nepoznati napadač napao Simona Karića usred punog kafića: Policija i dalje traga za njim

Autor: Kurir, Republika

Hronika

07.07.2019

09:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Simon Karić oporavlja se od povreda koje je zadobio u incidentu u kafiću na Vračaru u petak po podne, kada ga je zasad nepoznati napadač udario i razbio mu arkadu.

RepublikaFoto: ST/D. KADIĆ
Simon Karić

Podsetimo, sin Dragomira Karića obratio se policiji sa tvrdnjom da je napadnut u kafiću na Crvenom krstu, a o samom događaju postoje dve verzije. Po jednoj, napao ga je čovek koji je sedeo sa njim, a po drugoj, više nepoznatih osoba. Sa njim u društvu je u vreme obračuna bio i košarkaš Dragan Labović.

- Simon je dobro, ova priča je za porodicu završena. On se oporavlja i nastavlja sa svojim poslovnim aktivnostima, a na ovu neprijatnost će zaboraviti - kaže dobro obavešteni izvor:

 On, inače, uopšte nije incidentan, poslovan je čovek i bavi se biznisom. Simon je producent, radio je na nekim holivudskim filmovima, a u Srbiju je doveo i Stivena Sigala - podsetio je sagovornik.

Karić je u petak medicinski zbrinut u Urgentnom centru, gde je najnormalnije sačekao red sa ostalim pacijentima, a kasnije je napustio bolnicu, pošto nije bilo potrebe za daljim lečenjem.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading