Tragedeija na EXIT-u: Preminuo Grk, sumnja se da se predozirao

Autor: Telegraf, Republika

Hronika

06.07.2019

06:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Državljanin Grčke preminuo je tokom EXIT-a, obavestili su iz organizacije ovog festivala.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

- Sa žaljenjem javljamo da je prema nezvaničnim informacijama koje smo dobili iz Hitne pomoći, državljanin Grčke preminuo nakon što mu je prethodno pozlilo na EXIT festivalu. Nakon što je obezbeđenje uočilo da je jednom od posetilaca pozlilo na Gornjem gradu Petrovaradinske tvrđave, pružena mu je hitna medicinska pomoć - naveli su oni u pisanom saopštenju.

Još se čeka na zvaničan izveštaj obdukcije, a po nezvaničnim informacijama sumnja se da je smrt nastupila kao posledica korišćenja narkotika. Drugi posetioci, takođe državljani Grčke koji su se zatekli na licu mesta, u izjavama datim Policijskoj upravi Novog Sada naveli su da je preminuli konzumirao veću količinu narkotika tokom dana, te da je bolovao od hronične bolesti, naveli su iz organizacije festivala.

- Upućujemo naše iskreno saučešće porodici i prijateljima preminulog. EXIT festival se od svog osnivanja zalaže protiv bilo kakve upotrebe narkotika i nastaviće da snažno deluje na polju prevencije i širenja svesti o štetnom dejstvu droge - dodali su oni.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading