Detalji porodične drame u Požegi

Autor: Informer, Republika

Hronika

05.07.2019

20:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Milisav Nikolić (80) posle žučne svađe u dvorištu porodične kuće lovačkom puškom sa tri hica teško ranio Snežanu Mandić (50). Potom je i sebe upucao u rame.

RepublikaFoto: ST/Z. GLIGORIJEVIĆ
Foto: Ilustracija

Milisav Mićo Nikolić (80) preksinoć je lovačkom puškom teško ranio svoju pastorku Snežanu Mandić (50) posle žučne svađe u dvorištu porodične kuće u požeškom naselju Visibaba. Pomahnitali starac je potom pokušao da se ubije, ispalivši sebi hitac u rame!

On nije u životnoj opasnosti, ali je Snežana u kritičnom stanju i ima tri prostrelne rane u predelu ramena, stomaka i butine.

Porodična svađa je, kako smo saznali od Mićine komšinice, počela u sredu oko podneva, a trajala je do uveče, kad je i došlo do pucnjave. Sve se dešavalo ispred kuće u kojoj žive Snežanina majka Dara Todosijević i očuh Mićo Nikolić.

Komšinica: Bio je pogan na jeziku kada popije. Vikao je, vređao je Daru, pa i njene ćerke

- Celo popodne se čula svađa između Mića i Dare. I inače su se često svađali, ali ovo u sredu je bilo naopako. Negde oko 16 časova došla je Sneža, Darina ćerka. Svađa se nastavila, a posle dva sata začuli su se pucnji. Jedan naš komšija odmah je pozvao policiju, koja je ubrzo stigla, a potom i dva saniteta... Policajci su bili baš dugo, radili uviđaj, otišli su tek oko ponoći - priča nam jedna komšinica.

Meštani ovog naselja kažu da je Mićo voleo da popije neku više. - Bio je pogan na jeziku kada popije. Vikao je, vređao je Daru, pa i njene ćerke. A ni Dara mu nije ostajala dužna, nego je uzvraćala istim tonom. Ona ima dve ćerke iz prvog braka. Obe su ih stalno obilazile i donosile im pune kese. I juče je Sneža, koja živi u Šljivovici, došla da ih obiđe. Jadnica, nije se nadala šta će doživeti. Svi su čuli kako je vikao i vređao njih dve, psovao, pretio. Čulo se sve do prodavnice - navodi meštanin Visibabe.

Prema njegovim rečima, Mićo je pre desetak godina došao da živi kod Dare u ovo naselje:

- Ranije je živeo nedaleko odavde. Posle nekog vremena, kada je Dara ostala udovica, došao je kod nje. U početku su se lepo slagali, ali zadnjih godina su se stalno svađali. Jednom sam čak čula kada mu je rekla da će zvati policiju, a on joj je uzvratio da ima pušku i da policija neće stići da je spasi. Uprkos svemu tome, komšije su cenile Miću, jer je bio vredan i odgovoran sa obavezama.

Posle pucnjave i Mićo i Sneža su odvezeni u užičku bolnicu.

- Muškarac je zadobio prostrelnu ranu ramena, operisan je i nije u životnoj opasnosti. Žena je takođe operisana, ali je u teškom stanju i životno ugrožena, ima tri prostrelne rane u predelu ramena, stomaka i butine - potvrdila je Danijela Vasilijević, portparol Zdravstvenog centra Užice.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading