Krvnički je ubio Olgu kamenom ispred Centra za socijalni rad, 3 mališana u jednom danu ostala bez majke i oca

Autor:

Hronika

05.07.2019

16:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Milan Lovrić ubio je suprugu Olgu kobnog 5. jula 2017. godine ispred Centra za socijalni rad na Novom Beogradu, a potom presudio sebi. Bez majke i oca ostala su tri mališana: M. L., koji sada ima pet godina, A. L. (11) i dve godine stariji O. L, koje sada čuva Olgina majka Ljiljana Antić.

RepublikaFoto: facebook.com/Milan Lovrić
Milan Lovrić

- Deca i ja smo dobro - jedino je što je "Blicu" poručila Ljiljana Antić, 85-godišnja starica koja dve godine brine o trojici maloletnih unuka nakon što je 5. jula 2017. njihov otac Milan Lovrić ubio suprugu, Ljiljaninu.

Neutešna majka nije raspoložena za bilo kakvu priču o tragediji koja je njenu porodicu zavila u crno, kao ni o svojoj borbi da dečake, koji su za samo nekoliko sati ostali bez roditelja, izvede na pravi put.

Hrabra starica je godinu dana posle ubistva ćerke konačno postala i zakonski staratelj trojice mališana M. L., koji sada ima pet godina, A. L. (11) i dve godine starijem O. L, i sa dečacima stanuje u Novom Beogradu.

Iako duboko gazi devetu deceniju, Ljiljana, saznajemo, nastoji da svojim unucima omogući iole normalan život, koliko je to moguće kada dečaci odrastaju bez roditelja.

Napao i sina

Nasilnik je podigao ruku i na najstarijeg sina, i to zbog četvorke iz engleskog jezika. Zbog nanošenja povreda najstarijem sinu Milan je osuđen na dve godine robije, ali je zbog primerenog vladanja pušten u aprilu 2017. godine. Od Milanovog izlaska iz zatvora, Olga je čak sedam puta podnosila policiji prijave protiv njega.

Ni zabrane prilaska, međutim, nisu uticale na Milana da prestane da maltretira suprugu i sinove, koji su živeli u drugom stanu, već je dolazio i pretio im.

Na kraju je presudio Olgi, koju je nasmrt izudarao kamenom, i to naočigled dece, a zatim se ubio skočivši pod voz.

Ljiljana i dečaci su usredsređeni jedni na druge od srede, 5. jula pre dve godine, kada je Milan Lovrić krvnički ubio Olgu udarcima kamenom u glavu ispred Centra za socijalni rad, i to naočigled dece.

Olga je prethodnih deset godina preživljavala pravu torturu u braku sa Milanom. Njeni prijatelji su posle ubistva ispričali da je brak Lovrića bio dobar samo prvih šest meseci, a da je nakon toga usledila agonija - Olga je stalno trpela psihičko i fizičko maltretiranje svoga muža. Šikaniranje od strane supruga nije prestajalo ni za vreme četiri Olgine trudnoće.

 

Naime, supružnici Lovrić su dobili četvoricu sinova, ali je jedan od njih preminuo samo nedelju dana posle rođenja.

U Centru za socijalni rad prvi put su zavedeni kada je Olga od povreda koje joj je naneo završila u Urgentnom centru.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading