Huligan iz Beton hale ponovo uhapšen! Palicom lomio klub i goste, sad pao zbog OVOGA

Autor:

Hronika

04.07.2019

17:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Filip Gojković jedan od okrivljenih u slučaju demoliranja kluba “Komitet” uhapšen je u utorak nakon što su kod njega pronađeni oružje i droga.

RepublikaFoto: e-stock/M. RAFAILOVIĆ
Srča u Komitetu posle razbijanja

Kako saznajemo, Gojković je uhapšen na dan kada je trebalo da prisustvuje nastavku suđenja za napad na klub “Komitet”. Pripadnici policije prilikom pretresa njegovog stana, kako saznajemo, kod njega su pronašli 60 metaka, kao i manju količinu kokaina, nakon čega je uhapšen.

On je juče sproveden na saslušanje u Više javno tužilaštvo.

Njemu se na teret stavljaju dva krivična dela: nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih naprava, kao i neovlašćeno držanje opojnih droga.

Nakon što je saslušan postupajući zamenik višeg javnog tužilaštva u Beogradu predložio je sudu da mu odredi pritvor do 30 dana.

Kako saznajemo, Viši sud u Beogradu odredio mu je pritvor zbog bojazni da će ponoviti krivično delo koje mu se stavlja na teret.

Inače, osumnjičeni Gojković, okrivljeni je u postupku koji se pored njega vodi protiv 10 muškaraca zbog sumnje da su početkom oktobra prošle godine upali sa palicama i razlupali klub "Komitet" u Beton hali.

Kako se sumnja oni su iz kluba koji je u neposrednoj blizini krenuli ka "Komitetu" noseći metalne šipke i palice, čaše i flaše. Maskirani fantomkama, sa kapuljačama ili duksevima navučenim preko lica prišli su klubu i počeli da bacaju predmete ka ulaznim vratima. Po ulasku, počeli su da lome i obaraju stolove i stolice, kase i da udaraju goste.

PRETI MU OSAM GODINA ZATVORA

Zbog nedozvoljenog držanje oružja koje se Gojkoviću stavlja na teret osumnjičenom preti kazda od šest meseci do pet godina zatvora, dok mu za neovlašćeno držanje opojnih droga preti kazna zatvora do tri godine.

Kako su ispričali svedoci haosa, nasilnici su tukli sve koji su se našli pred njima, a u jednom trenutku dok su svi gosti bili sakriveni po ćoškovima kluba i ispod stolova, oni su ih gađali stolicama, stolovima i flašama.

Nakon što su demolirali gotovo ceo klub i pretukli više gostiju, kao po komandi su se pokupili i pobegli iz kluba.

Kako je kasnije utvrđeno otišli su u drugi lokal u kom su kasnije slavili i provodili se.

Za ovo krivično delo zaprećena je kazna od šest meseci do pet godina zatvora.

Optuženi nisu detaljno iznosili odbrane jer su tvrdili da o događaju ne znaju ništa, jer nisu bili u Komitetu, pa i da nisu su ikoga prebili.

Pored Gojkovića, za nasilničko ponašanje optuženi su Miloš Hrkman, Predrag Košprdić, Marko Čičković, Stefan Bjelivuk, Aleksandar Vidović, Marko Milosavljević, Mladen Vučetić, Milan Jezdimirović, Boris Karapandžić i Inel Čantrić.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading