Porodična drama u naselju Visibabe: Satima se svađao sa ženom, pa pucao u njenu ćerku!

Autor: Z. G. - Rina

Hronika

04.07.2019

17:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Milisav Nikolić (80) iz požeškog naselja Visibaba pucao je preksinoć iz lovačke puške u pastorku Snežanu Mandić (50), a potom jedan hitac ispalio i u sebe. On je zadobio prostrelnu ranu ramena i van životne opasnosti je, dok Snežana ima prostrelne rane ramena, trbuha i butine i životno je ugrožena.

RepublikaFoto: ST/Z. GLIGORIJEVIĆ
Porodična kuća ispred koje se desio zločin

Čuli se pucnji

- Sve se dešavalo ispred njihove kuće. Mićo i njegova žena Dara su se svađali celo popodne. Oko 16 časova došla im je Darina ćerka Sneža. I dalje se nastavila svađa, a onda su se čuli pucnji. Jedan komšija je odmah pozvao policiju, pa je ubrzo na lice mesta stiglo nekoliko patrolnih kola i dva saniteta - priča jedna komšinica još uvek u šoku.

Meštani objašnjavaju da Dara ima dve ćerke i da su ih stalno posećivale sa punim kesama namirnica. Za Milisava kažu da je došao da živi kod Dare pre desetak godina i da su se lepo slagali u početku, ali da su se poslednjih godina često svađali.

Milisav i Snežana odvezeni su vozilima Hitne pomoći u užičku bolnicu. On je zadobio prostrelnu ranu ramena, operisan je i nalazi se van životne opasnosti. Njegova pastorka je takođe operisana, ali je u teškom stanju i životno je ugrožena.

Komšije: Mića se ceo dan svađao sa ženom, a nakon što im je Sneža došla u posetu začuli su se hici

Stanje ozbiljno

- Snežana je pogođena vatrenim oružjem, najverovatnije sa dva hica sa prednje strane trbuha i sa penetracijom sačme u trbušnu duplju. Tom prilikom došlo je do povreda na više mesta tankog creva. Zatim ima povredu desne natkolenice, ramena sa prelomom ključne kosti i nadlaktice, kao i povrede većih krvnih sudova. Posle prijema, odmah je operisana i pacijent je stabilizovan. Prilikom operacije je urađena drenaža. Sad ostaje vaskularni pregled, da se vidi šta je sa ekstremitetima. Stanje je krajne ozbiljno - kazao je dr Radomir Bojović, hirurg u Opštoj bolnici u Užicu.

Napije se, pa psuje i viče

Komšije kažu da se iz kuće Nikolića često čula galama i vika, ali da niko nije slutio tragediju.

- Milisav je voleo da popije neku više, pa je često psovao i vikao, ali mu ni žena Dara nije ostajala dužna, te mu je isto uzvraćala psovkama. Ipak, niko nije ni pomislio da je u stanju da potegne pušku na nekog - kažu meštani.

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading