(VIDEO) Ovako su se vođe "zemunskog klana" provodile u kafani: Evo šta rade Šiptar i Kum dok gruvaju trube!

Autor: Republika

Hronika

04.07.2019

11:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Zemunski klan" ostaće upamćen po brutalnosti, brojnim likvidacijama i bahaćenju, a ovaj snimak prikazuje kako su se Dušan Spasojević Šiptar i Mile Luković Kum veselili u kafani.

Dušan Spasojević i Mile Luković 1997. godine su sve lične stvari držali u dva zavežljaja napravljena od čaršava. Ništa drugo nisu imali.

Samo tri godine kasnije biće nemilosrdne ubice, na čelu najjačeg kriminalnog klana koji je hladnokrvno sejao smrt svakom ko bi im stao na put! Iza sebe su imali državu, u liku Milorada Ulemeka Legije, komandanta Jedinice za specijalne operacije, državne oružane formacije!

Spasojević i Luković, skupa sa zemuncima, sejali su smrt po Beogradu i, najčešće iz vozila u pokretu, ubili najmanje 20 beogradskih kriminalaca. Bili su strah i trepet, a od trgovine narkoticima imali su milione na raspolaganju.

Upravo ovaj, možda i jedini snimak iz njihovog noćnog provoda svedoči o bahatosti vođa kriminalnog klana. Dok im trubači sviraju, Mile Luković Kum vadi pištolj i stavlja ga na sto…

Snimak je nastao šest meseci pre ubistva premijera Srbije Zorana Đinđića.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading