Ovo je mladić koji je ubijen u krvavoj tragediji kod Ribarske Banje

Autor: Republika, Blic

Hronika

03.07.2019

12:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Svi učesnici krvavog incidenta u okolini Kruševca, kada je sa dva hica ubijen dvadesetosmogodišnji Milan B. su bili u alkoholisanom stanju, saznaju mediji.

RepublikaFoto: facebook.com/printscreen
Milan Bosailjević

Kako se prenosi, do pucnjave je došlo nakon svađe koja je kulminirala u tuču, a uhapšen je maloletni M.M., zbog sumnje da je ispalio kobne hice iz lovačke puške.

Ceo indicent dogodilo se kada su mladići iz sela Srndalje na vrhu planine Jastrebac, krenuli traktorom na bazen u Ribarskoj banji.

Iako nije poznato šta je tačno izazvalo konflikt, nezvanične informacije govore da je grupa mladića bila pod dejstvom alkohola.

Nakon svađe, koja se deslila na puti za Ribarsku banju, maloletnik je otišao kući i vratio se sa lovačkom puškom.

Iz oružja koje je sa sobom doneo ispalio je dva hica, od kojih je jedan bio koban za Milana i mladić je na mestu pao mrtav.

Policija je maloletnog pucača, nešto kasnije, pronašla nedaleko od mesta gde se dogodio incident, i to pretučenog. Odmah je hospitalizovan, a zatim su uhapšena još trojica mladića zbog sumnje da su ga pretukli.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading