ŠOKANTNA SAZNANJA O POGIBIJI SRPKINJE U BEČU: Ana nije slučajno stradala, eksplozija namerno izazvana?!

Autor: novosti.rs

Hronika

03.07.2019

09:32 >> 09:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Postoji mogućnost da je eksplozija u jednoj opštinskoj zgradi u Beču, kada je poginula Srpkinja Ana B, namerno izazvana, prenose austrijski mediji.

RepublikaFoto: facebook.com/Ana Borojevic
Ana Borojević

Nakon incidenta usled kojeg se urušilo pola zgrade, bilo je reči da se radi o eksploziji gasa, ali je bilo nejasno da li ju je izazvao pokvareni kotao za grejanje na gas ili neispravne instalacije u zgradi.

Istraga o uzroku još traje, ali se sve češće može čuti da se nije radilo o nesreći, već da je eksplozija namerno izazvana.

Mnogo toga govori u prilog tome, ističe bečki dnevnik "Esterajh", podsećajući da su instalacije gasa u zgradi nedavno pregledane i da nije ustanovljen nijedan problem.

Eksplozija se dogodila u jednom stanu koji je najviše razoren, a u njemu je pronađen još jedan leš, za koji je teško ustanoviti pol i identitet.

Međutim, pretpostavlja se da se radi o Danielu S. (22), kuvaru po struci, koji je par dana pred eksploziju izgubio posao, što ga je teško pogodilo.

Jačina eksplozije takođe ukazuje na to da je namerno izazvana. Istraga je još u toku, a rezultati će biti poznati tek za par nedelja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading