Trudnica vilama izbola svekrvu! Policija uhapsila Kristinu Kulčar (31)

Autor:

Hronika

02.07.2019

17:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Policija je uhapsila Kristinu Kulčar (31) iz sela Poljanice kod Bečeja zbog sumnje da je u ponedeljak uveče vilama izbola svekrvu Iboju Vargu (59)! Kako Srpski telegraf saznaje, Kristina se ranije lečila u psihijatrijskoj bolnici.

RepublikaFoto: Privatna arhiva
Kristina Kulčar ubila svekrvu

Pokušala da pobegne

Stravičnom zločinu prethodila je svađa između svekrve i trudne snaje.

Kada se Kristinin muž vratio kući, kroz osmeh mu je rekla: Ubila sam ti majku

- Kristina je u jednom trenutku zgrabila kuhinjski nož i iz sve snage ga zarila svekrvi u leđa! Nesrećna žena je tada krenula da beži, ali ju je osumnjičena sustigla na kapiji kuće i tada je dokusurila sa najmanje deset uboda vilama u telo - kaže izvor Srpskog telegrafa i dodaje da se osumnjičena nije zaustavila sve dok nesrećna žena nije izdahnula.

Kako saznajemo, u trenutku zločina u porodičnoj kući u selu Poljanice bile su samo svekrva i snaja. Užas je zatekao sin ubijene, a Kristinin nevenčani muž, kada je došao kući na poziv komšinice koja je čula zapomaganje i vriske.

Kobnog jutra zajedno pile kafu

Prema rečima našeg izvora, sin ubijene žene ispričao je policajcima da kobnog dana ništa nije ukazivalo na zločin, ali da su njegova majka i žena često ulazile u rasprave.

- Oni su svi zajedno to jutro popili kafu, pričali o poslu, sve je bilo u najboljem redu. Kako je ispričao, umele su da se posvađaju, ali ništa nije ukazivalo da ovako može da se završi - kaže izvor.

- Majku je, iskasapljenu, našao u dvorištu. Odmah je krenuo da traži suprugu i ugledao je na obližnjoj poljani kako sedi na travi sa sinovima. Ona mu je tada, bez imalo kajanja, kroz smeh rekla: "Ubila sam ti majku" - priča sagovornik.

RepublikaFoto: Privatna arhiva
ŽRTVA BOLESNE SNAJE Iboja Varga

Na lice mesta ubrzo su došli Hitna pomoć i policija, koja je odmah stavila lisice na ruke Kulčarevoj.

- Hitna pomoć je po dolasku mogla samo da konstatuje smrt Iboje. Njoj je još uvek bio zariven nož u leđima - navodi naš izvor i dodaje da je osumnjičena lečeni psihijatrijski bolesnik, zbog čega je nekoliko puta boravila u bolnici u Novom Sadu.

Bila čudna

Komšije ove porodice još uvek su u šoku zbog tragedije, ali navode da je Kristina uvek bila čudna.

- Niko dosad nije znao da je Kristina imala psihičkih problema, ni Zoltan! Tačno je da se čudno ponašala, ali smo svi mislili da je takve prirode, pomalo drugačija. Inače, Zoltan i ona su živeli zajedno sedam godina, a sad je trebalo da dobiju i prinovu. Strašna tragedija - kaže komšija.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading