Bahatom vozaču BMW određen pritvor: Otkriveno zašto je pokušao da pobegne u Rumuniju

Autor: Republika, Tanjug

Hronika

29.06.2019

12:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prvi osnovni sud u Beogradu odredio je danas pritvor do 30 dana Dejanu Markoviću osumnjičenom da je u četvrtak popodne izazvao tešku saobraćajni udes u Ulici Strahinjića bana u Beogradu, a potom pobegao sa lica mesta.

RepublikaFoto: Republika
Udes u Strahinića bana

Pritvor mu je određen zbog opasnosti od bekstva i opasnosti da će u kratkom vremenskom periodu ponoviti krivično delo, rekla je za Tanjug portparol suda Bojana Stanković.

Dejan Marković se tereti za krivična dela teško delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja i izazivanje opšte opasnosti.

On je prethodno izneo svoju odbranu na saslušanju pred tužiocem, rekla je portparol Prvog osnovnog tužilaštva u Beogradu Slavica Jokić Janković.

Tokom iznošenja odbrane osumnjičeni Marković je rekao da se uplašio nakon nesreće i da je zato pokušao da pobegne u Rumuniju.

Dejan Marković je uhapšen u petak na graničnom prelazu Kladovo.

RepublikaFoto: Facebook.com/Dejan Markovic
Dejan Marković

Sumnja se da je vozeći automobil francuskih tablica u centru Beograda udario u dva parkirana automobila koja je ugurao u baštu kafića i potom pobegao sa lica mesta.

Tom prilikom povređeni su Stefan M. (43) i njegova supruga Slađana M. (33), koji su zadržani na lečenju u Urgentnom centru i van su životne opasnosti, kao i njihova trogodišnja ćerka, koja je prevezena u Institut za majku i dete.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading