CARINICI U KONTROLI: Zaplenjeni "pametni telefoni"

Autor: Tanjug

Hronika

06.09.2017

15:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Carinici su u kamionu jedne kurirske službe otkrili neprijavljene mobilne telefone, među kojima su i "Samsung galaksi S8", kao i aparat za zavarivanje sa maskom, saopšteno je iz Uprave carina.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Foto: Ilustracija

Kako je navedeno, kod naplatne rampe Nais na autoputu izdvojen je kamion sa prikolicom beogradskih registarskih oznaka koji je prevozio poštanske pošiljke i dolazio iz pravca Beograda, a istovarom robe i detaljnim pregledom, među mnogobrojnim pošiljkama, otkriven je i deo robe za koji nije postojala nikakva dokumentacija, a reč je o 13 mobilnih telefona među kojima su se našli "BlackBerry", "Galaxy S8", "Galaxy S7", "Galaxy S5" i drugi, kao i aparatu i maski za zavarivanje. 

Pošiljaoci su uglavnom fizička lica, ali kako za robu ne postoji dokaz o plaćenim carinskim i drugim dažbinama, ona je privremeno zadržana do okončanja prekršajnog postupka. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading