Evo kako je porodica koja je povređena u stravičnoj nesreći u Strahinjića bana

Autor: blic.rs

Hronika

28.06.2019

13:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stefan M. (43) i njegova supruga Slađana M. (33), povređeni juče kada je automobil nakon karambola uleteo u baštu kafića u Strahinjića bana na Dorćolu, zadržani su na lečenju u Urgentnom centru i van su životne opasnosti, a njihova trogodišnja ćerka prevezena je u Institut za majku i dete.

RepublikaFoto: ST/E. ČONKIĆ
Stefan M. nakon nesreće

Stanje povređenog para nije se znatno promenilo u odnosu na sinoć, navode u Urgentnom centru.

- Žena je zadobila teže povrede i zadržana je u jedinici intenzivne nege, dok je muškarac lakše povređen i nalazi se na odeljenju Urgentnog centra. Oboje su van životne opasnosti - rečeno je u Urgentnom centru.

Devojčica je nakon dijagnostike prevezena sinoć na Institut za majku i dete.

- Devojčica povređena juče u kafiću je mirno provela noć. Vitalne funkcije su stabilne, povrede se prikazuju kao lakše, kontuzija, nagnječenje mekih tkiva i oguljotine kože - rekao je dr Radoje Simić iz Instituta za majku i dete i dodaje da je trenutno tetka uz devojčicu.

Do nezgode u Ulici Strahinjića bana u centru Beograda došlo je juče oko 17 sati kada je automobil BMW udarilo u dva parkirana automobila, a od siline udarca jedan od njih uleteo je u baštu obližnjeg kafića u kom su sedeli gosti.

Vozač BMW-a je, nakon karambola, pobegao i uhapšen je na granici kod Kladova pod sumnjom da je izazvao udes u kom je povređeno troje ljudi.

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading