Supružnici pronađeni mrtvi u kućici kod Bačkog Petrovog sela, policija sumnja na najgore

Autor: Mediji

Hronika

27.06.2019

06:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Porodična tragedija dogodila se kod Bačkog Petrovog sela gde je policija pronašla tela muža i žene upucana lovačkom puškom.

RepublikaFoto: ST/N. MANDIĆ
Foto: Ilustracija

Oboje, Š. H. (60) i njegova supruga K. H. (43), zatečeni su u kućici u kojoj su stanovali, s ranama nanetim vatrenim oružjem, i to, kako se sumnja lovačkom puškom, koju je muž legalno posedovao.

- Sumnjamo da je suprug lovačkom puškom, za koju je imao legalnu dozvolu, najpre upucao suprugu, a zatim je presudio sebi - kaže izvor upoznat u istragu.

Prema podacima policije i socijalnih službi nije bilo nijedne prijave nasilja u ovoj porodici, a prema rečima nekih ljudi koji su poznavali nastradale, radilo se o braku koji je bio u skladnim odnosima, pa su stoga mnogi i iznenađeni ovim događajem.

 

Navodno, za sada nema indicija da je u ovom slučaju učestvovalo treće lice, a u prostorijama nisu primećeni tragovi premetačine. Kako se nezvanično saznaje, bračni par je živeo u prostorijama na imanju firme, gde je suprug radio kao čuvar.

Tela su odneta na obdukciju u novosadski Zavod za sudsku medicinu, čekaju se njeni rezultati kao i DNK nalazi.

Istraga, koja bi trebala da utvrdi pod kojim okolnostima su smrti nastupile još traje.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading