HOROR U KRALJEVU: Smrad dopirao iz trafo stanice, kada su otvorili vrata šokirali se!

Autor: alo.rs

Hronika

26.06.2019

20:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nesvakidašnja nesreća dogodila se večeras, oko 19 sati, u takozvanoj "stepenastoj" zgradi u naselju Moše Pijade u Kraljevu, kada je pod još nerazjašnjenim okolnostima za sada neidentifikovanog muškarca udarila struja dok je, kako se pretpostavlja, pokušavao da ukrade bakarne vodove iz trafo stanice u sklopu stambene zgrade. Od teških povreda zadobijenih ovom prilikom muškarac je na mestu preminuo.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Prema priči stanara ove zgrade, nakon nestanka struje iz trafo stanice se osetio jak i čudan smrad, a muškarca koji je neovlašćeno ušao u ovu prostoriju bez svesti i sa opekotinama po telu pronašli su radnici EPS koji su odmah po prijavi da je nestala struja brzo stigli na intervenciju.

- Radnici EPS su u trafo stanici odmah primetili da nedostaje nekoliko bakarnih vodova, zato se i pretpostavlja da se radi o pokušaju krađe. Ova prostorija je inače zaključana i nije nam poznato kako je muškarac uspeo da uđe unutra - pričaju stanovnici ove stambene zgrade.

Osim radnika EPS ubrzo su pristigli i pripadnici kraljevačke policije posle čijeg će uviđaja i istrage biti poznato i više okolnosti pod kojima se ova nesvakidašnja nesreća dogodila.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading