UŽAS: Suvlasnika "Kafeterije" pretukli šipkom i polomili mu ruku!

Autor: Alo!

Hronika

06.09.2017

09:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Socijalista Marko Vukomanović Geri, suvlasnik "Kafeterije" i organizator Heineken Lovefesta, pretučen je u nedelju ujutru ispred svoje zgrade.

RepublikaFoto: twitter.com/markogeri
Brutalno pretučen: Marko Vukomanović

Vukomanoviću su dvojica napadača usred bela dana pokušala da otmu ranac, a kada je u samoodbrani uzvratio jednome od njih, drugi napadač ga je metalnom štanglom izudarao s leđa i naneo mu teške povrede, zbog čega je nakon što su pobegli odvezen kolima Hitne pomoći.

I sam Vukomanović je potvrdio da je napadnut, te da je završio sa teškim povredama.

- Dvojica su me napala u nedelju ujutru ispred zgrade u kojoj stanujem. Ja zaista nemam nikakve neprijatelje i, pošto su pokušali da mi otmu ranac koji sam nosio, verujem da je u pitanju bio pokušaj pljačke. Naravno, pokušao sam da se odbranim i uzvratio sam jednome od njih, međutim, odmah me je s leđa drugi napao i počeo da me udara nekom šipkom - prepričava ovaj nemili događaj Vukomanović.

Da su napadači bili nemilosrdni, govori činjenica da je nesrećni čovek završio sa teškim prelomom ruke i povredom glave.

- Upravo sam u Urgentnom centru i čekam operaciju ruke - rekao je Vukomanović.

No, uprkos svemu, veruje da će nadležni uspešno odraditi ovaj slučaj.

- Verujem da će policija dobro uraditi svoje. I inspektori koji su me saslušali zaista su bili i više nego profesionalni i korektni, te nemam razloga da sumnjam da će ovaj napad proći bez epiloga - zaključuje Vukomanović, koga tek čekaju lečenje od povreda i oporavak.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading