Miljan je poginuo kod Jelašnice: Iza sebe je ostavio 5 dece, prijatelji očajni zbog gubitka Mafije

Autor:

Hronika

25.06.2019

11:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Motociklista Miljan Stojanović (46), zvani Mafija iz Niša poginuo je 23. aprila oko 22.45 časova na novoizgrađenom delu auto puta Niš - Pirot kod sela Jelašnica.

RepublikaFoto: facebook.com/printscreen
Miljan Stojanović

Miljan je poginuo kada je udario svojim "Kavasakijem" u betonsku ogradu na putu dok se sa mlađim bratom vraćao iz pravca sela Ostrovica.

Na licu mesta vidljivi su jasni tragovi kočenja, pa se pretpostavlja da je video betonsku ogradu na putu, ali nije uspeo da se zaustavi.

Miljan je obožavao motore, ali nije bio član nijednog od aktuelno postojećih grupa motociklista.

Iza sebe je ostavio suprugu i petoro dece, a materijalna situacija u njegovoj porodici nije na zavidnom nivou.

- Miljan je bio drugar, bio je na mnogim stazama da bi se trkao. I sada je očekivao poziv iz inoistranstva za neku veću trku, ali ne bih rekao da se trkao u noći kada je poginuo. Pored njega je vozio mlađi brat koji je takoreći prvi put seo na motor. Miljan je profesionalac. On nije klinac željan dokazivanja. Sigurno je to bio trenutak nepažnje, malo veći gas kada je put "otvoren" i dogodi se neviđena tragedija. Dečica su mu još mala, sinčić jedva nekoliko meseci ima i zato moramo svi da pomognemo. Motociklisti Niša i okoline će im pomoći - priča Stojanovićev prijatelj.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading