Lopov u kući gradonačelnika Čačka: Napao me je šrafcigerom i krenuo na sprat gde su deca

Autor: N. R. - Agencije

Hronika

25.06.2019

03:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U porodičnu kuću gradonačelnika Čačka Miluna Todorovića juče ujutro upao je razbojnik. Incident se dogodio oko četiri sata ujutru dok su članovi porodice Todorović spavali.

RepublikaFoto: Tanjug/R. PRELIĆ
Milun Todorović

- Probudila me je supruga i rekla da nešto lupa u prizemlju. U prvi mah sam pomislio da je promaja ili prozor. Međutim, kada sam ustao i došao do stepenica, čuo sam prevrtanje stvari i disanje čoveka - opisao je događaj gradonačelnik Todorović.

Kako je dodao, u kući su bila i deca, koja su u tom trenutku spavala.

Supruzi sam rekao da se zaključa u kupatilo i pozove policiju, a ja sam dežurao, plašeći se da ne krene ka deci

- Vratio sam se do supruge i rekao joj da se zaključa u kupatilo i pozove policiju, a ja sam ostao da dežuram na stepenicama, plašeći se da provalnik ne krene na sprat kada policija stigne - dodao je gradonačelnik.

Kada je policija ubrzo došla i opkolila kuću, dogodilo se upravo to da je razbojnik krenuo na Todorovića.

Foto: Ilustracija

- Bio sam na stepenicama kada je policija upala u kuću. Tog trenutka je razbojnik, bežeći od njih, sa šrafcigerom u ruci krenuo prema meni. Međutim, uspeo sam da ga zadržim dok ga policija nije savladala - prepričao je dramatičan događaj Todorović.

Ubrzo je ušla i policija i uhapsila razbojnika koji je bio naoružan šrafcigerom i sa više ukradenih predmeta. Inače, reč je o višestruko osuđivanom kriminalcu M. T. (34) iz Čačka, koji je nedavno odslužio zatvorsku kaznu. Prema nezvaničnim saznanjima, pretpostavlja se da je ista osoba tokom proteklih nedelja opljačkala još nekoliko kuća na teritoriji grada, među njima i objekte koji pripadaju poznatim čačanskim privrednicima.

Odao ga sat

Čačanin M. T. (34), koji je provalio u kuću u kojoj živi gradonačelnik Milun Todorović, u trenutku hapšenja uhvaćen je sa više vrednih predmeta.

- Ispostavilo se da je lopov već opljačkao gomilu vrednih predmeta, ali ga je odao časovnik koji je ispustio prilikom skidanja - rekao je Todorović.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading