Očevici jezivog događaja na Novom Beogradu: Viknuo sam Danijeli da ne skače, dok sam se spustio njih dve su ležale u lokvi krvi!

Autor:

Hronika

17.06.2019

17:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tup udarac o pločnik ispred zgrade u Ulici Ismeta Mujazinovića broj devet na Novom Beogradu ujutros je probudio komšije. Šok je usledio kada su stanari sa terasa na zemlji ugledali bebu, a nedugo zatim pored tela bebe i ženu.

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ
Danijelin otac nije mogao da dođe sebi

Danijela Radojičić (36) najpre je sa preko deset metara visine bacila svoju trogodišnju ćerku Teodoru, a potom i ona skočila sa četvrtog sprata i na mestu ostala mrtva. Tragedija se dogodila oko 8.20, a prema prvim informacijama, u stanu na četvrtom spratu je izbio požar, zbog čega je, navodno, majka i skočila sa detetom ne bi li se izbavila iz vatrene stihije.

Međutim, očevici ovog jezivog događaja tvrde da je pre nego što će skočiti govorila nepovezano, kako su žene ugrožene, vređala muškarce, pa čak i spominjala Kosovo.

U LOKVI KRVI

- Bio sam u stanu kada sam čuo ženski glas kako nešto viče i psuje. Izašao sam na terasu i video komšinicu koja zajedno sa ćerkicom planira da skoči. Viknuo sam "Nemoj da skačeš, evo, silazim odmah", međutim, dok sam se spustio, njih dve su već ležale ispred zgrade u lokvi krvi - izjavio je komšija ove nesrećne žene.

 

 

I ostale komšije kažu da je prizor bio jeziv.

- Šetala sam sa unukom i odjednom sam videla dva krvava tela kako leže na betonu ispred zgrade. Prizor je bio kao u horor filmovima! Majka se cela izobličila, imala je otvorena usta i otvorene oči i bila skroz u krvi. Devojčica je na boku ležala pored nje i davala je znake života nekih petnestak minuta. Izgledala je kao da spava - kaže jedna od komšinica.

ZAPALILA KAUČ

Priča se i da je Danijela pre nemilog događaja isekla vene sebi i ćerki.

- Danijela je namerno zapalila kauč u stanu i, nakon što je isekla vene sebi i ćerki, skočila. Policija utvrđuje da li je bacila ćerku, pa potom skočila ili su skočile istovremeno - izjavio je izvor Srpskog telegrafa, koji je upoznat sa slučajem.

Policija, Hitna pomoć i vatrogasci su munjevitom brzinom došli na lice mesta, ali lekari su mogli samo da konstatuju smrt i žene i deteta, dok su vatrogasci brzo lokalizovali požar.

RepublikaFoto: facebook.com/prinscreen
Danijela Radojičić

Prema rečima komšija, Danijela je bila farmaceutski tehničar i radila je na VMA, živela je sa suprugom Dejanom, koji je u vreme tragedije bio na poslu.

- Kada je saznao šta se desilo, Dejan je zapomažući stigao ispred zgrade. Hitna pomoć ga je odmah prevezla u bolnicu. Čupao je kosu, bio je van sebe - izjavio je očevidac koji je dodao da su Radojičići bili u braku sedam godina, koji su pre tri godine krunisali ćerkom Teodorom, koja je bila jedno jako milo i dobro dete.

Bili su fini i kulturni ljudi i u tom stanu su živeli par godina kao podstanari. Svi su šokirani i niko ne bi mogao da pretpostavi da bi Danijela ovako nešto uradila.
Istraga treba da utvrdi koji je motiv ovog ubistva i samoubistva.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading