Strava u Nišu! Roditelji se oduzeli od straha kada je na decu pala igraonica

Autor: Mondo, Republika

Hronika

17.06.2019

06:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Grupa dece bila je nakratko zatrpana ispod velike gumene igraonice u parku Čair u Nišu, nakon što je otkazala pumpa koja igraonicu puni vazduhom.

RepublikaFoto: Photo by Jordan Whitt on Unsplash
Foto: Ilustracija

Majka četvorogodišnjeg dečaka koji je bio u igraonici kada se juče incident dogodio, Tamara Ristić kazala je - da samo pukom srećom deca nisu povređena, ali da su svi bili ozbiljno uplašeni.

- Igraonica na naduvavanje je u trenutku pala preko dece. Izvlačili smo ih kako smo znali i umeli, a mog Bogdana je suprug uspeo poslednjeg da izvuče. Guma koja je pala preko dece je preteška i unutra nema kiseonika. Svi smo bili prestravljeni, neki ljudi su počeli da vrište", rekla je Ristić.

Prema njenim rečima, čovek koji naplaćuje karte za ulazak u igraonicu rekao je da je pumpa otkazala i - da se to dešava.

- Suprug i ja smo sa detetom uskoro otišli iz parka, ali smo videli da je taj čovek rešio problem sa pumpom i ponovo napumpao igraonicu. Nastavio je da radi kao da se ništa nije dogodilo - izjavila je Ristić.

Ona je kazala da će incident koji se dogodio u nedelju oko 18:00 prijaviti nadležnima zato što je bezbednost dece bila ugrožena.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading