Strašan udes kod Novog Sada: Poginuo muškarac iz Futoga

Autor: blic.rs, Republika

Hronika

14.06.2019

19:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Teška saobraćajna nesreća desila se danas oko 19 časova na Rumenačkom putu u Novom Sadu kod naselja Sajlovo u kojoj je poginuo muškarac iz Futoga (36).

RepublikaFoto: MUP Srbije
Foto: Ilustracija

U udesu je učestovao autobus Javnog gradskog saobraćajnog preduzeća "Novi Sad", terenac "mercedes" i automobil marke "golf".

Kako kažu očevici vozač "golfa" ostao je na licu mesta mrtav.

Vatrogasci su morali da iseku ovaj automobil kako bi izvukli nesrećnog vozača. Na mestu nesreće pored vatrogasaca ubrzo su bili i policija te hitna pomoć.

- Čovek (35) iz Futoga poginuo je danas na putu između Novog Sada i Rumenke kada se obilazeći zaustavljeno vozilo direktno sudario sa autobusom JGSP. Za sada nemamo informacije o eventualno povređenima. Uviđaj je u toku, a saobraćaj obustavljen - saopštili su nezvanično iz policije.

 

 

Jedan od očevidaca, vozač kamiona rekao nam je da je udes izgledao strašno.

- Nisam bio blizu ali bilo je užasno, vozač golfa prešao je u suprotnu traku i direktno se slupao u autobus, prasak se čuo kao bomba - rekao je ovaj vozač.

Put je trenutno zatvoren i stvaraju se kolone.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading