Krv nije voda! Evo kako je Kristijanov sin Lazar krenuo očevim stopama

Autor: blic.rs, Republika

Hronika

14.06.2019

18:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sin Kristijana Golubovića, kog je od očiju javnosti skrivao skoro dve decenije, dospeo je u medije jer je, kako se sumnja, u centru Beograda nasrnuo na mladića Uroša P. i drvenom palicom mu polomio nos. Njega je Kristijan Golubović priznao tek posle 20 godina, a sve zbog, kako je objasnio, njegove bezbednosti.

RepublikaFoto: facebook.com/printscreen
Kristijan Golubović sa sinom

Lazar Đukić, Kristijanov naslednik, rođen je 1994. godine u Beogradu. Kristijan i njegova supruga Danijela odlučili su tada da u izvodu iz matične knjige rođenih Kristijan ne bude naveden kao njegov otac, jer je Golubovićev život tada visio o koncu.

Sve ovo Golubović je ispričao prilikom učešća u jednom rijaliti programu, rekavši da ga je pre ulaska u rijaliti otišao u opštinu i priznao očinstvo. Mediji su tada kontaktirali Lazara, ali im je on kazao da ne želi da komentariše bilo šta, jer već ima probleme zbog toga što mu je otac Kristijan Golubović.

Do tada, starateljstvo nad Lazarom imala je njegova baba, majka Kristijanove žene Danijele, koja je navodno zabranila Lazaru da razgovara o svom ocu zbog Kristijanovog ponašanja.

Inače, Kristijan na društvenim mrežama često deli fotografije sa svojim prvencem, a posebno ga raduje to što izuzetno liče, posebno iz dana kada je Kristijan bio Lazarevih godina.

 

 

Kristijan Golubović je jedan od malobrojnih preživelih iz filma o žestokim momcima devedesetih godina "Vidimo se u čitulji". Iako je devedesetih godina bio sveprisutan u na beogradskom uzvrelom asfaltu, danas je kontroverzna ličnost i učesnik u rijalitiju, a povremeno sebe voli da naziva i umetnikom.

U policijskoj akciji 2010. godine uhapšen je sa svojom majkom Milankom. Ona je zajedno sa Kristijanom privedena i zadržana u pritvoru. Sumnjičila se da je sa sinom i još nekoliko članova grupe učestvovala u dilovanju droge, što je ona negirala pred istražnim sudijom.

Milanka, uprkos sinovljevom podebelom dosijeu, do sada nikada nije hapšena i privođena, a kako upućeni tvrde, sve što joj se događa teško joj je palo. U Milankinom stanu pronađeni su droga i vaga za razmeravanje.

Kristijanov loš odnos sa majkom

Prema rečima Golubovićevog prijatelja, loš odnos s majkom Milankom odveo ga je u kriminal.

- Otac mu je bio u zatvoru zbog teške pljačke koja je završena ubistvom, majka je kao stjuardesa stalno bila na putu, pa je živeo s babom, koja ga je odgajala. Očigledno je bio veoma vezan za mamu i patio je zbog udaljenosti. Da bi se izborio za njenu ljubav i naklonost, počeo je da se dokazuje pred lokalnim starijim kriminalcima sa Zvezdare, koji su ga koristili, tražili od njega da nekog prebije, opljačka. On nije znao za pojam "dome, slatki dome", samo za ulicu. Nije imao nikog da ga usmeri na pravi put, na ulici je tražio uzore, uvažavanje, podršku, vrlo brzo je ušao u krimi-svet. Milanka je podržavala takvo njegovo ponašanje, a kasnije je postala glavni mozak svih kriminalnih poslova, pa me nije začudilo što je uhapšena s njim 2010. godine zbog dilovanja droge - rekao je svojevremeno Kristijanov školski drug
Kristijan se trenutno nalazi na izdržavanju kazne gde bi trebalo da bude do 2020. godine. Nekoliko puta je podnosio molbe za uslovni otpust kako bi učestvovao u rijaliti programu.

Po svemu sudeći, Kristijanov sin krenuo je očevim stopama. Ukoliko dođe do suđenja i Lazar bude proglašen krivim, za ovo krivično delo je zaprećena kazna od šest meseci do pet godina zatvora.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading