Neverica na Batrovcima: Pogledajte gde je Rumun sakrio tablete ekstazija!

Autor: Republika

Hronika

14.06.2019

11:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski carnici su 8. juna na ulaznoj strani prelaza Batrovci kod jednog državljanina Rumunije koji je putovao iz Velike Britenije, gde živi, u patici u prtljagu otkrili 53 tablete ekstazija, kao i još pet u sendviču koji je poneo sa sobom, saopštila je danas Uprava carina Srbije.

RepublikaFoto: youtube.com/Publicis One Nederland
Foto: Ilustracija

Kako se navodi u saopštenju, carinici su najpre u unutrašnjost "alfa romea“ britanskih registarskih oznaka osetili jak miris marihuane i primetili opuške nedavno konzumiranih cigareta tog narkotika, kao i pola tablete ekstazija.

Potom su u torbi koja se nalazila u gepeku pronašli 53 tablete ekstazija sa natpisom "underground“ sakrivene u jednoj crnoj patici, kao i još pet koje je taj putnik (23) u trenutku kada su ga carinici izdvojili za kontrolu na brzinu stavio u sendvič.


Pored narkotika, kod njega je pronađeno i 27.000 beloruskih rublji, čija protivvrednost iznosi oko 400 evra, dodaje se u saopštenju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading