Evo zbog čega je Brat Seke Aleksić reketirao sladoledžiju i koliko mu preti zatvorske kazne

Autor:

Hronika

14.06.2019

03:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dug koji je imao prema zelenašima bio je razlog zbog čega je brat pevačice Seke Aleksić Nedžad Ramić (41) reketirao ljude. On je uhapšen u Staroj Pazovi u utorak uveče, prilikom primopredaje novca. Prema saznanjima do kojih je došao Srpski telegraf, Ramić se okomio na sladoledžiju upravo zbog dugova u kojima se našao.

RepublikaFoto: instagram.com/printscreen
Nedžad Ramić i Seka Aleksić

- Nije poznato od čega je Ramić živeo. Razveden je, ima decu, ali niko ga ne viđa da ide na neki posao. Uglavnom je u društvu lokalnih zelenaša i ljudi sličnih njemu. Po čitav dan su u teretanama, kafićima i na žurkama. Svi iz te njegove ekipe vole da se bahate i glume mangupe koji kod običnih građana izazivaju strah - priča izvor blizak istrazi.

Iako Ramić nema kriminalni dosije, Staropazovčani o svom susedu uglavnom nemaju reči hvale.

- Javna je tajna u Staroj Pazovi da vlasnik sladoledžinice nije jedini kome je pretio i od koga je iznuđivao novac. Ako su ga zelenaši pritisli, reketiranje mu je izgleda bilo najlakši način da dođe do novca i pokrpi dugove. A ako realno pogledate, lagodan život, kakav je vodio, bez mnogo muke i znoja, sigurno nije moguć bez nekih mutnih radnji - dodaje sagovornik.

8 godina zatvora maksimalna kazna za ovu vrstu iznude

Sladoledžinica "Sport plus jedan" u Staroj Pazovi juče je nesmetano radila, ali u susednom kafiću primećeni su policajci u civilu.

- Obećali su mi da je moja bezbednost u njihovim rukama, ali nije mi svejedno - prokomentarisao je kratko vlasnik lokala vidno uplašen i neraspoložen za razgovor sa medijima.

Sladoledžija hoće da se odseli

RepublikaFoto: facebook.com/printscreen
Nedžad Ramić

Vlasnika sladoledžinice "Sport plus jedan" u Staroj Pazovi i dalje je uplašen za svoju bezbednost.

- Iako mu policija garantuje bezbednost, on se požalio da bi da zatvori lokal i odseli se. Reč je o Albancu sa makedonskim državljanstvom koji u Pazovi posluje šest godina - dodaje naš sagovornik.

Podsetimo, brat po majci popularne pevačice Nedžad Ramić tražio je od vlasnika sladoledžinice 2.000 evra, ali policajci su presreli Ramića i prilikom stavljanja lisica kod njega pronašli 500 evra, koje je preuzeo od gazde radnje.

Dan ranije, Aleksićeva je povodom hapšenja brata kratko prokomentarisala da svako odgovara za svoje postupke.

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading