Epilog užasa na Novom Beogradu! Dragoslav podlegao povredama, ranio suprugu pred detetom, pa pucao sebi u glavu

Autor: blic.rs, Republika

Hronika

13.06.2019

08:03 >> 08:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dragoslav Jovanović (25) koji je sinoć na Novom Beogradu ranio suprugu Teodoru (25) pred sinom od 11 meseci, preminuo je u bolnici od povreda koje je zadobio pucajući sebi u glavu.

RepublikaFoto: ST/N. MANDIĆ
Foto: Ilustracija

Kako saznaje Blic, Jovanović je nakon zadobijenih povreda hitno prevezen u Urgentni centar, međutim nakon četiri dana borbe za život preminuo u bolnici.

Jovanović se posvađao sa suprugom Teodorom, koja ga je nedavno ostavila, i presreo je oko 20.30 sati u Bloku 45 na Novom Beogradu i nakon kraće rasprave oko kupovine pucao joj u grudi i ruku. Na svu srecu beba je u pucnjavi ostala nepovređena, dok je Teodora teško povređena.

 

 

Misleći da je ubio suprugu Dragoslav je počeo da beži, a za njim je pojurio policajac koji je bio u blizini mesta tragedije.

Dragoslav je odjednom stao i pucao sebi u glavu iz revolvera za koji nije imao dozvolu i verovatno ga kupio kako bi usmrtio suprugu.

Teodori su konstativane teške povrede u vidu preloma grudnog koša i prostrelinim ranama grudnog koša, prostrelnom ranom ruke sa prelomom.

 

Ona je došla svesti i komunicirala je sa lekarima. Odmah nakon pucnjave jedanaestomesečnu bebu Lj. J. preuzela je detetova baba koja je sa njim upućena u bolnicu u Tiršovoj.

Bebi nisu konstatovane povrede i puštena je kuci.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading