TRAGEDIJA JE BILA NEIZBEŽNA! Teodora prolazila kroz pakao sa Dragoslavom, drugarica otkrila šta je sve trpela godinama

Autor: Mediji

Hronika

13.06.2019

07:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Teodoru Jovanović je suprug Dragoslav ranio sa tri metka u grudi i ruku u ponedeljak uveče na Novom Beogradu, nakon što je odbila da sa njim krene do tržnog centra da "joj nešto kupi". Pucao je u nju pred njihovim jedanaestomesečnim detetom, a potom, kada je mislio da ju je ubio, pobegao je pred policajcima i usred parka pucao sebi u glavu.

RepublikaFoto: ST/N. MANDIĆ
Foto: Ilustracija

Teodora se nalazi u bolnici i u svesnom je stanju, dok se lekari još bore za Jovanovićev život i njegovo stanje je teško.

Jovanović, koji je inače sin poznatog Surčinca, Ljubomira Jovanovića - Staklenog, nekada poznatog kriminalca, pre nekoliko meseci prijavljen je za nasilje u porodici. Teodora je tada otišla iz njegove porodične kuće u Surčinu i vratila se kod roditelja.

 

 

- Trpela je nasilje godinama. Bio je grub prema njoj. Stalno je ponavljala da ga se plaši - priča Teodorina drugarica, koja je želela da ostane anonimna.

Vapaj Teodorinog oca: Zar ovo niko nije mogao da spreči!

Očevici pucnjave koja se odigrala u Bloku 45 na Novom Beogradu, kažu da su čuli raspravu mladog bračnog para, a potom i pucnje. Deca su se preplašena razbežala iz parka, a dva policajca koja su bila u blizini odmah su dojurila na mesto zločina.

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ

Prolaznik je skinuo majicu kojom su Teodori previli rane kako bi pokušali da zaustave krvarenje.

Kako su ispričali očevici, na lice mesta je ubrzo stigao i otac ranjene devojke, koji je bio vidno potresen.

- Bio je van sebe! Vikao je da će on ubiti Dragoslava! Ponavljao je: "Zar ovo niko nije mogao da spreči?" - prepričava očevidac.

Teodorinu i Dragoslavljevu bebu preuzela baka, Teodorina majka. Dete, srećom, nije povređeno.

Kako kaže, nesrećna žena, bila je u strahu da ga prijavi policiji iako je redovno trpela nasilje od svog supruga sa kojim se pre braka zabavljala godinama.

- Stalno je ponavljala da ga se plaši, ali se sve donedavno plašila da ga prijavi. Nedavno je to konačno uradila i vratila se kod roditelja - rekla je ona, a potom dodala:

"Svi smo se pribojavali da bi ovako nešto moglo da se dogodili".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading