Uhapšen ubica Pitbulovog brata: Mafijaški obračun iz 2017. dobio epilog, Crnogorac pao u ruke policiji u Novom Sadu

Autor: Republika

Hronika

12.06.2019

17:25 >> 17:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crnogorac M.V. (1985) uhapšen je u Novom Sadu zbog sumnje da je 27. septembra 2017. godine ubio Jugoslava Cvetanovića u Vranju.

Foto: Ilustracija

Pretpostavlja se da je on u noći između utorka i srede u centru Vranja, u jednom haostoru ubio Jugoslava Cvetanovića iz tog grada.

Još tada se pretpostavljalo da je reč o kriminalnom obračunu budući da je Jugoslav Juge Cvetanović (31), rođeni brat Saše Cvetanovića Pitbula, osumnjičenog za ubistvo Nikole Bojovića 2013. godine u Beogradu.

Ubijen je sa više hitaca ispred haustora zgrade Lepa Brena u centru Vranja. Ubistvo se dogodilo pola sata posle ponoći u Ulici kralja Stefana Prvovenčanog, a pretpostavlja se da je reč o mafijaškom obračunu iza kojeg stoji klan Bojovića.

Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 časova nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti priveden Višem javnom tužilaštvu u Vranju.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading