(VIDEO) SKANDALOZAN SNIMAK: Pogledajte brutalni napad na policiju u Srbiji! Momak vređa, preti i udara saobraćajca!

Autor: Republika

Hronika

12.06.2019

14:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U poslednje vreme, brutalni napadi na policajce su sve učestaliji, a najnoviji snimak koji se pojavio na društvenim mrežama je, malo je reći, šokantan!

Na snimku se vidi da su policajci, tačnije, saobraćajci vršili redovnu kontrolu saobraćaja, ali problem je nastao kada je jedan bahati momak odlučio da ne sarađuje sa službenim licima tokom kontrole i ne samo to - on sve vreme vređa, provocira i psuje jednog policajca.

Iako, čovek u uniformi pokušava da ostane pribran i da profesionalno obavi svoje dužnosti, u tome ga sprečava urlanje problematičnog momka. On se na verbalnim napadima ne zaustavlja, pa ubrzo i nasrće na policajca.

Ceo incident je zabeležen kamerom, pa pogledajte i sami - provenite da li je ovako nešto moguće u nekoj drugoj zemlji...

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Zoran

12.06.2019 14:49

I ovi sebe nazivaju policajcima? Definitivno su pogresili zanimanje. A ovog jednog mnogo boli sto neko snima, umesto da pomogne ovom "hrabrom" kolegi koji samo sto nije dobio batine, ali to stoicki podnosi. Nisam za upotrebu sile, ali prava policija ovakve situacije resava za dve sekunde...osim ako nisu sami ovo trazili, pa moraju da trpe...

Odgovori 10 0