Aleksandrovac zavijen u crno: Mariju (14) ispratili na večni počinak, njeni drugovi na grobu ostavljali cveće i ukrase od papira

Autor: novosti.rs

Hronika

11.06.2019

12:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

OŠ "Aca Aleksić" u Aleksandrovcu danas je najtužnija škola u Srbiji - vest o smrti učenice Marija Z.(14) ostavila je traga u školskom dvorištu punom dece koja ćute, u zbornici gde su uplakani nastavnici održali komemoraciju okupljeni oko fotografije svoje učenice, na hodnicima zagrljeni đaci, koji pokušavaju da se uteše.

Foto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

U učionici odeljenja VII-2, drugovi su pleli venac u obliku srca. Drugarice su birale sveže ubrano cveće, a svi zajedno, crtali su i bojili ukrase od papira.

Marijina fotografija sa vencem u kosi uramljena je i postavljena pored buketa, a iznad nje su brojne uspomene, među njima i zajednički potpisi i poruke celog odeljenja.

Na jednoj od njih je i potpis devojčice koja je preminula u ponedeljak oko 16 sati, nakon što je izgubila svest na putu, kada je krenula na trening.


Devojčicu iz mesta Kožetin kod Aleksandrovca, koja je preminula u ponedeljak popodne, nakon što je izgubila svest na putu, pokušali su da reanimiraju lekari iz dva grada, ali bezuspešno.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading