UPAMTIĆETE ME! Detalji krvave drame na beogradskom splavu: Pomahnitali napadač skidao majicu, pa pretio radniku obezbeđenja!

Autor: Blic

Hronika

10.06.2019

09:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pijani gost, besan što mu nije dozvoljen ulazak na splav "Kućica" u Beogradu, prekjuče oko 5 sati i 15 minuta hicima iz pištolja ranio je konobara i radnika obezbeđenja splava, ali i taksistu koji se tu zadesio jer je došao po mušteriju.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Povređeni taksista Marko Mladenović (32), Nemanja Ivanović (27), radnik obezbeđenja, i konobar Zoran Ljujić (38) prevezeni su u Urgentni centar, dok je pomahnitali pijani napadač posle pucanje pobegao, ali je policiji poznat njegov identitet i očekuje se da on uskoro bude priveden pravdi. Kako prenose mediji, pijanac je u subotu, malo posle četiri sata, došao na splav kod Beogradskog sajma.

- Splav "Kućica" je miran, nema problematične goste. Kako radi do šest sati, dok većina ostalih splavova radi do četiri, dešava se da pojedinci dođu kada se zatvore ostala mesta i tu žele da nastave provod. Tako je u subotu ujutro došao i muškarac, pijan, koji je i ranije u sitnim satima svraćao na splav "Kućica" - kaže sagovornik upoznat sa istragom.

Pijanac je počeo da skida majicu, provocira ostale goste pa mu je radnik obezbeđenja Nemanja Ivanović prišao, izveo ga napolje i rekao mu: Smiri se, idi kući.

- Pijani gost je otišao, ali se posle nekoliko minuta vratio. Radnik obezbeđenja je nepoželjnom gostu rekao da je pijan i da takve ne primaju.

RepublikaFoto: Tanjug/S. ILIĆ
Foto: Ilustracija

- Upamtićeš ti mene - besno je uzvratio pijanac i otišao, a utvrđeno je u istrazi.

Prošlo je nekoliko minuta, a konobar Zoran Ljujić je izašao da bi zapalio cigaretu jer na splavu nije dozvoljeno pušenje. Stao je sa leve strane splava, prišao mu je kolega iz obezbeđenja i započeli su razgovor. Po pozivu mušterija i taksista je došao ispred splava.

Pretpostavljamo da je napadač otišao do svog automobila i uzeo pištolj. Vratio se i to vidno iznerviran. Počeo je nasumice da puca po ljudima koji su stajali ispred splava, radniku obezbeđenja, konobaru i taksisti. Ko zna šta bi bilo da je još ljudi bilo ispred splava, jer je napadač bio pijan i njegovo rezonovanje je bilo smanjeno. Hici su trojicu muškaraca pogodili i to nekoga u ruke, a nekoga u noge, dok je pijani napadač pobegao.

Zaposleni na splavu i gosti odmah su pritrčali u pomoć ranjenima pa su povređeni prevezeni u bolnicu gde im je ukazana pomoć. Obaveštena je i policija koja blokirala kraj u potrazi za napadačem i očekuje se da on uskoro bude uhapšen.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading