Horor u Beču: Sirijac izbo Srbina pred detetom!

Autor: Republika

Hronika

09.06.2019

14:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dvadesetčetvorogodišnjak je sa detetom u petak oko 19 sati otišao do berbernice u bečkoj opštini Otakring. Frizer, inače Sirijac (24), je počeo da šiša dečaka, a kako je i sam priznao pustio je glasnu muziku sa svog telefona.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Foto: Ilustracija

Otac deteta se požalio i zamolio frizera da stiša muziku. Kako je on to odbio Srbin je iznerviran uzeo mobilni i sam smanjio ton. Frizer je tada pobesneo i izbacio oca i sina iz salona, prenose lokalni mediji.

Međutim Srbin se ubrzo vratio i napao frizera metlom, a Sirijac je dohvatio makaze i nekoliko puta ubo mladića pred detetom. Jedan od zaposlenih u salonu uspeo je da razdvoji zavađenog Sirijca i Srbina i pozvao policiju i hitnu pomoć.

Lekari su konstatovali da je Srbin zadobio posekotine po grudima. Srbin je hospitalizovan, a policija je privela Sirijca.

- Krenuo sam u kupovinu kada sam čuo krike iz brijačnice. Malo kasnije na lice mesta stigla je policija  - kaže svedok Gerhard F.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading