UHAPŠEN BRATANAC BALKANSKOG ESKOBARA: Nabavljao heroin iz Crne Gore, pa dilovao u Beogradu!

Autor: Republika

Hronika

09.06.2019

11:50 >> 12:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Policijaa u Beogradu uhapsila je Ognjen Nikolića (27) i Čedomira Kalića (28), bratanca crnogorskog narko-bosa Safeta Kalića, zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga i tom prilikom zaplenili oko 800 grama heroina i kilogram marihuane.

RepublikaFoto: www.mup.gov.rs
Hapšenje Nikolića i Kalića

Policija je prilikom pretresa kod osumnjičenog Kalića pronašla oko 800 grama heroina, dok je prilikom pretresa prostorija koje koriste osumnjičeni pronađeno još kilogram marihuane.

Kako se sumnja, Kalić i Nikolić su duži vremenski period heroin i marihuanu nabavljali iz Crne Gore, a prodavali na teritoriji Beograda.

Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 časova nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni Višem javnom tužilaštvu u Beogradu.

O kriminalnoj karijeri Rožajca Safeta-Saja Kalića prva je progovorila srpska policija, a njen direktor Milorad Veljović javno ga je označavao kao jednog od balkanskih narkobosova.

On je, inače, u kumovskim odnosima sa kokainskim bosom Darkom Šarićem, sa kojim se druži i sarađuje duži niz godina, prenosi "Blic".

Mediji su ranije Kalića dovodili u vezu sa švercom heroina, kojim je navodno snabdevao zemunski klan. Te optužbe nikada nisu dokazane, uprkos procesu koji je izvesno vreme protiv njega vođen.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading