Namerno zapaljen automobil poslanika Bulatovića!

Autor: novosti.rs

Hronika

08.06.2019

19:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U Vranjskoj Banji prošle noći na meti imovina čelnika vladajuće stranke. Motiv se ne zna, ali je paljevina bila namerna.

RepublikaFoto: youtube.com/rtvranje
Slaviša Bulatović

U noći između petka i subote izgoreo je u Vranjskoj Banji automobil narodnog poslanika i lidera vranjskih naprednjaka Slaviše Bulatovića. Policija istražuje uzrok požara na automobilu koji je bio parkiran u blizini porodičnog stana Bulatovića u Ulici kralja Petra u Vranjskoj Banji. Zasad nema informacija o tome kako je automobil zapaljen. Poslanik Bulatović u toku dana nije davao izjave i odgovarao na pozive i mejlove novinara.

U vranjskoj policiji "Novostima" je potvrđeno da je tri sata posle ponoći u subotu prijavljen požar na automobilu "škoda superb".

Požar je ugašen i obavljen je uviđaj. Više detalja nije saopšteno, kao ni to čiji je automobil izgoreo.

Milica Petković, tužiteljka Osnovnog javnog tužilaštva u Vranju, kaže da je istraga u toku i da je uzrok požara još uvek nepoznat. Više detalja znaće se po završetku istrage.

Foto: printscreen/TV Pink
Ilustracija

Prema zasada nezvaničnim informacijama, piroman ili više njih su zapalili automobil u trenutku kada je porodica bila u kući. Niko nije primetio ništa neobično, a incident je uznemirio stanovnike ovog dela banje koji ne pamte da se ovako nešto dešavalo u njihovom kraju.

PRETUČEN SEKRETAR STRANKE

SREDINOM marta ispred porodične kuće u Vranju, maskirani napadači su najpre udarili direktora ovdašnjeg "Vodovoda" i sekretara Gradskog odbora SNS Gorana Đorđevića, a zatim i njegovu suprugu koja je pokušala da ga odbrani, dok su šesnaestogodišnju ćerku povukli za kosu. Njihov sin nije povređen, a ostalim članovima porodice je 14. marta uveče pomoć ukazana u vranjskom zdravstvenom centru. Napadači još nisu pronađeni.

Niko se ne usuđuje da kalkuliše o motivima, kako se tvrdi, navodno namerno zapaljenog automobila naprednjaka koji nije važio za incidentnu ličnost i uživa poverenje Vranjanaca.

Bulatović je najpre bio jedan poverenik raspuštenog odbora SNS-a. Važi za čoveka koji je zaveo red u stranci u trenutku kada su se za nju vezivali brojni incidenti, pa i tuče. Za predsednika Gradskog odbora SNS-a u Vranju izabran je 25. jula 2015. godine. Sa mesta načelnika pčinjskog odbora nakon poslednjih izbora prelazi u Narodnu skupštinu.

Foto: Republika.rs
Ilustracija

Mnogo je spekulacija o tome zbog čega se njegov automobil našao na meti piromana, naročito se svi vezuju za period 2011. i 2012. godine, kada su u kontinuitetu paljeni automobili gradskih funkcionera SPS-a u Vranju, zatim ugostiteljski obekti, a na kraju je izgorela zgrada pozorišta jer je zapaljena susedna diskoteka.

Nakon nedavne smene direktora ovdašnjeg komunalnog preduzeća, Bulatović je na konferenciji za novinare najavio nove smene ljudi iz redova naprednjaka, jer, kako je rekao, svi treba da rade u interesu građana, te neće biti povlašćenih.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading