UHAPŠEN LOPOV IZ KRAGUJEVCA: Vlasnike stanova ojadio za više od pola miliona dinara

Autor: Republika

Hronika

07.06.2019

12:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pripadnici niške policije u saradnji sa zaječarskom policijom uhapsili su D. J. (48) iz Kragujevca, zbog sumnje da je izvršio pet teških krađa i jednu tešku krađu u pokušaju. On je obijao stanove čijie je vlasnike ojadio za iznos veći od pola miliona dinara.

Foto: Ilustracija

- Sumnja se da je on 20. maja u Zaječaru, obio stan i ukrao novac i zlatni nakit, u ukupnoj vrednosti od oko 3.000 evra. On se takođe tereti i da je u februaru ove godine, podesnim alatom obio četiri stana u Nišu, dok su vlasnici bili odsutni. Iz stanova je, kako se sumnja, krao novac i razni nakit i tako vlasnike oštetio za iznos oko 210.000 dinara. Sumnja se i da je on, u maju, pokušao da obije još jedan stan u Zaječaru - saopštila je policija.

Osumnjićenog su u Kragujevcu lišili slobode niški policajci nakon čega ga je jedan od oštećenih iz Zaječara prepoznao kao izvršioca krađe.

D J. je određena mera zadržavanja do 48 sati i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden osnovnom javnom tužiocu u Zaječaru.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading