Traži se obustavljanje postupka protiv Zorana Marjanovića

Autor:

Hronika

06.06.2019

21:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Branioci Zorana Marjanovića ulažu Apelacionom sudu u Beogradu žalbe zbog potvrđivanja treće po redu optužnice kojom se njihov branjenik tereti za ubistvo supruge Jelene 2. aprila 2016. u Borči.

RepublikaFoto: ST/D. KADIĆ
Zoran Marjanović

Apelacioni sud je prošle jeseni ukinuo drugu optužnicu protiv Marjanovića i naložio dopunu istrage, a prethodno mu je u junu ukinuo pritvor, u kojem je bio 10 meseci. Jedan od Marjanovićevih advokata Veljko Delibašić rekao je da je već podneo žalbu, a da će to učiniti i ostale njegove kolege angažovane u ovom slučaju.

Delibašić kaže da od Apelacionog suda žalbom traži da, zbog nedostatka dokaza, obustavi postupak protiv Marjanovića ili da ukine rešenje o potvrđivanju optužnice. Pored ove dve opcije koje su mu na raspolaganju, Apelacioni sud može i da odbije žalbe i potvrdi rešenje o potvrđivanju optužnice, pa tek nakon toga Marjanoviću može da počne suđenje. Za teško ubistvo zaprećena je kazna do 40 godina zatvora. 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading