Transvestit nakon zločina hteo da se ubije pertlom: Svedočila majka Gorana Abdulova (34), koji je ubio studenta

Autor: T. M.

Hronika

06.06.2019

16:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Suđenje transvestitu Goranu Abdulovu (34), koji se tereti da je nožem nasmrt izbo studenta Marka Radovića (24) u Zemunu jula 2018, nastavljeno je svedočenjem majke optuženog. Dragica Abdulov je ispričala da su Goran i Marko bili u vezi dve godine, ali i da je ubijeni student u više navrata fizički zlostavljao njenog sina.

RepublikaFoto: facebook.com/MarkoRadović/PrivatnaArhiva
Marko Radović i Goran Abdulov

- Marko je dolazio kod nas, tek kasnije je saznao da je Goran muško. U jednom trenutku Marko je počeo da pije puno, po litru rakije, i tada je sve krenulo. Često sam ga čula kako vređa Gorana, a jednom sam ga uhvatila i kako ga tuče. Videlo mu se zlo iz očiju i da želi da napakosti mom sinu! Tad sam mu rekla da više ne dolazi kod nas - ispričala je kroz plač majka optuženog.

Kako je navela, njen sin je bio opsednut Markom i nastavio je posle toga da se viđa sa njim u stanu u Zemunu.

MAJKA OPTUŽENOG: Jutro nakon zločina Goran i ja smo uz kafu na TV videli da je Marko mrtav

 

 

- To veče Goran je otišao kod Marka da ga zamoli da ga primi. Čim je otvorio vrata, Marko je krenuo da ga šutira i udara. Nešto kasnije te večeri sin je došao izbezumljen kući i rekao da je izbo Marka. Plakao je i govorio da nije hteo! Ujutru smo skuvali kafu, kao i obično, i tada smo na TV videli da je Marko mrtav - rekla je Abdulova.

Ona je dodala da je nakon zločina njen sin pokušao da se ubije.

- Stavio je kese u usta i pertle oko vrata, rekao mi je da ne može da živi sa tim da je ubica. Ja sam sutradan oprala stvari koje je nosio to veče jer su bile mokre i krvave. Želim da izjavim saučešće porodici, žao mi je Marka, ali i mog deteta - rekla je majka.

Ujak studenta: Goran je Marka proganjao

Na jučerašnjem suđenju svedočio je i ujak ubijenog studenta Risto Ćuk.

- Nešto pre zločina me je na telefon pozvala nepoznata osoba i pitala da li sam Markov ujak. Rekla mi je da ne znam ništa o Marku, da je on žigolo, da naplaćuje za seks i da duguje novac. Pitao sam rođaka za to, a Marko mi je ispričao da ima neke probleme i da se viđao sa jednom devojkom, sve dok nije saznao da je muško. Nakon toga je prestao, ali je ovaj počeo da ga proganja - ispričao je rođak.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading