SRAMOTA SRBIJE! Još jedan u nizu napada na policajce: Vršio redovnu saobraćajnu kontrolu, pa ga manijak zaskočio!

Autor: Republika

Hronika

05.06.2019

11:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pirotska policija uhapsila je O.Ž. (30), iz ovog grada, zbog osnovane sumnje da je počinio krivično delo napad na službeno lice u vršenju dužnosti.

RepublikaFoto: e-stock/M. RAFAILOVIĆ
Foto: Ilustracija

Osumnjičeni je, na ulici, fizički napao saobraćajca, koji je kontrolisao vozilo njegovog brata. Napadaču je određen pritvor nakon čega će biti predat Osnovnom tužilaštvu.

Ovo je samo još jedan u nizu brutalnih napada na policajce dok obavljaju svoju dužnost, a to je zaštita bezbednosti svih nas. Upravo zbog toga, takvi potezi su sramni i nedosputivi, za svaku osudu!

Neverovatno je da ljudi koji krše zakon daj usebi za pravo da demonstriraju silu nad ljudima koji časno obavljaju svoje službene dužnosti.

Podsećanja radi, ne prođe ni mesec dana, a da Srbiju ne obiđe vest o tome da je neki policajac pretučen, vređan ili da je dobijao pretnje.

DILERI TUKLI POLICAJCA U PRIBOJU

Bivšeg policijskog inspektora u Priboju, sada invalidskog penzionera, besomučno su, u subotu uveče, iz čista mira, prebila dvojica mladića, inače odranije dobro poznata organima gonjenja. Radovana Misailovića (65), višestruki prestupnici Luka K. i Ignjatije K. krvnički su, dok je šetao pored Lima, udarali po glavi i telu dok nije izgubio svest.

VOZAČ AUROBUSA NASRNUO NA POLICAJCA

Komunalni policajac napadnut je danas od strane vozača autobusa na uglu ulica Zmaja od Noćaja i Kralja Petra. Do napada je došlo usred odbijanja vozača autobusa da skloni svoje vozilo, na naredbu komunalnog policajca, jer je tako parkiran, blokirao put.

Vozač autobusa je ušao u kabinu, i pri polasku udario vozilom komunalnog policajca, koji je usled zadobijenih povreda prevezen u Urgentni centar.

O svemu je obaveštena i policija, koja radi na rasvetljavanju detalja ovog slučaja.

USRED SUDA SKOČIO NA POLICAJCA!

Osumnjičeni za dilovanje droge P.S. iz Niša, danas je u niškom sudu napao policajca i pokušao da pobegne kada je saznao da će mu biti određen pritvor, preneli su lokalni mediji.

On je bio priveden Višem javnom tužilaštvu u Nišu zbog neovlašćene proizvodnje i stavljanja u promet opojnih droga.Zbog današnjeg incidenta odgovaraće i za napad na službeno lice u vršenju dužnosti. Mediji su preneli da je P.S. višestruki povratnik u vršenju ove vrste krivičnih dela, jer su kod njega u više navrata pronalaženi narkotici.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading