Mladen je u šumi jeo trešnje da bi preživeo

Autor:

Hronika

02.06.2019

17:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Agonija porodice legendarnog golmana Crvene zvezde Zvonka Milojevića (47) okončana je posle 30 sati! Njihov sin Mladen (22) vratio se u subotu uveče kući živ i zdrav nakon što je nestao u petak, kada mu se pokvario automobil na auto-putu kod Umčara. Svaki trag mu se izgubio kada je pokušao da pronađe pomoć u obližnjim servisima.

RepublikaFoto: Tanjug/F. KRAJINČANIĆ/facebook.com/printscreen
Zvonko i Mladen Milojević

Svaki minut sinovljeve golgote emotivno je proživeo i njegov otac. U razgovoru za Srpski telegraf čuveni Miloje otkriva kako je Mladen preživeo u divljini, ali i kako se uopšte našao u toj situaciji.

- Kada se Mladenu pokvario automobil i kada nije uspeo da nađe pomoć mehaničara, uspaničio se šta ću mu reći jer me je nepokretnog ostavio kod kuće bez vozila. Sve mu se skupilo. Nije mu dobro išlo na fakultetu, raskinuo je sa devojkom, a pokvareni auto je prelio čašu i izazvao strah od moje reakcije. Je*em ti auto, rekao sam mu, samo nek si mi ti živ i zdrav - priča Milojević, kojeg smo prekinuli u prvom porodičnom ručku od Mladenovog povratka.

Mladen: Stigao sam skoro do Smedereva

RepublikaFoto: Magdalena Milojević
Mladen Milojević

Kako se osećao sam u šumi, otkrio je i Mladen.

- Potražio sam pomoć u servisu, ali niko nije mogao da mi pomogne. Uspaničio sam se da se tata ne naljuti. Išao sam kroz neku šumu, stigao sam skoro do Smedereva. Umorio sam se i seo ispod nadvožnjaka da se odmorim. Tu me je našla policija koja me je odvela u stanicu u Smederevu - rekao je Mladen Milojević i poručio svima koji su u sličnoj situaciji:

- Moramo da se suočimo sa problemom koji nas muči i da nastavimo dalje bez obzira na to šta se dešava.

Zvonko dodaje da je noć petak na subotu u domu Milojevića protekla bez sna. Strahovali su od najgoreg. Kada se Mladen vratio kući, pustili su ga da se odmori. Bio je fizički i psihički iscrpljen, a onda je otkrio šta je sve proživeo.

Mladen se uplašio se šta će mu otac reći zbog kola

RepublikaFoto: youtube.com/MrRedStarBelgrade
Zvonko Milojević

Zvonko: Mladen je pobegao u strahu šta ću mu reći jer me je nepokretnog ostavio bez kola

- Pobegao je od svega da se smiri, da bude sam. Zato je ostavio telefon u kolima. Mladen je jeo trešnje da bi preživeo. Prvu noć je proveo u šumi i smrzavao se. Sav je bio blatnjav posle kiše. Tako prljav je izašao na auto-put, ali niko nije hteo da mu stane jer je izgledao kao propalica. Kako je padao mrak, sklonio se pod nadvožnjak da se sakrije od pljuska. Tu je mog sina našla jagodinska policija. Hvala načelniku kriminalističke policije u Jagodini Bojanu Ljubisavljeviću, ali i mom kumu Dejanu Stankoviću, jer su se njegovim angažovanjem u potragu uključili i helikopteri. Kada je čuo šta se desilo, zvao me je i Dragan Marković Palma da pita kako može da pomogne. Dužnik sam im do kraja života jer mi se sin vratio živ i zdrav - kaže Milojević.

Kum pritekao u pomoć

RepublikaFoto: Starsport
Dejan Stanković

U potragu za Mladenom uključio se i kum Dejan Stanković, čijim angažovanjem su i helikopteri krenuli u akciju.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Cale

03.06.2019 04:45

Sada mu treba naplatiti svu potragu i helihopttere. Nije nesta nego se sakriio od oca jer mu ukrao auto.