Policajca ujela zmija u Boru!

Autor: blic.rs

Hronika

02.06.2019

10:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Darka Andrejića, policajca u Policijskoj upravi u Boru, ujela je zmija za prst leve ruke, dok je radio u dvorištu kuće, u jednom selu kod Bora. Andrejić je zbrinut na Internom odeljenju borske Opšte bolnice gde se uspešno oporavlja.

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ/pixabay.com
Foto: Ilustracija

- Pacijent je odmah po dolasku u Hitnu službu primio serum, oporavlja se i nema nikakvih komplikacija. Postoje tragovi zuba na prstu leve ruke, ali na ruci nema otoka i sve je u redu - kaže dr Goran Bogdanović, zamenik direktora Opšte bolnice za medicinska pitanja.

Dr Bogdanović naglašava da najverovatnije nije reč o otrovnici, već je neka druga zmija u pitanju.

- U prvi mah, kad se desi ujed zmije, ljudima se odmah učini da se radi upravo o šarki ili poskoku, kojih ima na ovim prostorima, ali najverovatnije nije bila otrovnica. Pacijent je u stabilnom stanju i za dan, dva će biti pušten kući - dodaje dr Bogdanović.

Dr Bogdanović je kazao da je nedavno još jedan pacijent došao u bolnicu, zbog ujeda zmije.

- Taj drugi pacijent je bio zbrinut na Odeljenju hirurgije i takođe je sve prošlo bez ikakvih komplikacija. On je već pušten kući - kaže dr Bogdanović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading