Stravično svedočenje o hranitelju-manijaku iz Šida: Govorio štićenici "Sve dobre devojčice to rade", pa joj kupovao igračku

Autor: blic.rs

Hronika

02.06.2019

08:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

M. M. (60) iz Šida godinama je iskorišćavao svoju maloletnu štićenicu i primoravao je na seksualne odnose. Protiv njega je početkom ove godine podneta krivična prijava, a istraga protiv njega nastavljena je u šidskom tužilaštvu.

RepublikaFoto: facebook.com
M. M., hranitelj koji je godinama zlostavljao devojčicu

U daljoj istrazi izjavu je dala i svedokinja, žena kojoj se maloletna devojka poverila o desetogodišnjem zlostavljanju.

Prema onome što je svedokinja rekla tužiocu, može se zaključiti da je devojčica preživela pakao, jer je žena iznela monstruozne detalje

- Svedokinja se inače bavi humanitarnim radom u Šidu, konkretno pomaganjem žrtvama zlostavljanja ove vrste. Oštećena joj se obratila kada je definitivno odlučila da više ne želi da trpi zlostavljanje. Između ostalog, rekla joj je i da ju je staratelj od najranijeg detinjstva terao da ga dodiruje po polnom organu.

- "Sve dobre devojčice to rade", govorio joj je, a kao "nagradu" nakon zlostavljanja uvek joj je kupovao igračku - kaže izvor iz istrage.

S godinama, kako je devojčica postajala svesna užasa u kom živi, "podmićivanje" igračkama zamenjeno je otvorenim pretnjama.

- Govorio joj je da nikada ne sme nikome da kaže šta se dešava između njihova četiri zida - dodaje izvor.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading