IBICA: Uhapšena Srpkinja koja diluje drogu!

Autor: kurir.rs

Hronika

03.09.2017

07:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Španska policija uhapsila je državljanku Srbije V.N.(33) u mestu Santa Eularija na Ibici zbog sumnje da se bavila trgovinom narkoticima, prenose španski mediji.

Srpkinja uhapšena na Ibici sa drogom spremnom za prodaju/Foto: Ilustracija

Prema pisanju tamošnjih medija, V. N. je uhapšena nakon što ju je, u rutinskoj kontroli saobraćaja, zaustavila patrola policije i kod nje pronašla izvesnu količinu droge.

- V.N. je bila u automobilu kad ju je zaustavila saobraćajna policija radi kontrole. U njenoj torbici je nađeno 19 tableta ekstazija, pet kesica ketamina, 10 kesica kokaina, tri kesice sa drogom kristal met, kao i 100 evra u sitnim apoenima - prenosi španska štampa.

Prema rečima izvora upućenih u slučaj, na koje se pozivaju španski mediji, sumnja se da je uhapšena Srpkinja prodavala drogu na Ibici.

- Sva droga bila je spakovana u kesice za prodaju. Zbog toga se veruje da je uhapšena devojka bila diler i ona je sprovedena u pritvor. Inače, tokom letnjih meseci lokalna policija na Ibici, u saradnji s nacionalnom policijom, sprovodi redovne i česte kontrole radi suzbijanja dilovanja narkotika - pišu mediji u Španiji.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading