TUGA! Mirjana sahranjena zajedno sa ocem i majkom: Sin koji je gledao ubistvo pročitao "Oče naš" na grobu

Autor: blic.rs

Hronika

31.05.2019

09:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na stotine ljudi danas je, na Gradskom groblju u Novom Sadu, na večni počinak ispratilo Mirjanu Janković (32), njene roditelje Nadu (56) i Branislava (57) Pajića, monstruozno ubijene u svom domu prošle nedelje.

Foto: Printscreen/facebook.com/e-stock/D. MILOVANOV
Stravičan zločin u Novom Sadu

Mirjana, čiji je suprug Goran Janković počinio trostruko ubistvo, sahranjena je u belom kovčegu, u porodičnoj grobnici kraj svojih roditelja.

Tužna povorka išla je bez reči, a sahrani majke, babe i dede, prisustvovali su i Mirjanini i Goranovi maloletni sinovi, koji su bili svedoci strahovitog zločina.

Stariji sin, desetogodišnjak, na groblju je izrecitovao molitvu "Oče naš" kao poslednji pozdrav majci, babi i dedi.

 

 

Drugih govora na sahrani monstruozno ubijene porodice nije bilo.

Sveštenik koji je držao opelo rekao je okupljenima da su svi sveštenici na sahranu došli u belim svečanim odorama u želji da "malo ublaže bol porodici koja je doživela strašnu tragediju".

RepublikaFoto: e-stock/D. MILOVANOV
Užasan zločin šokirao javnost

- Jedinu utehu porodici može pružiti činjenica da Bog vaskrsava pravedne pa se nadam da će isto učiniti i sa Mirjanom, Branislavom i Nadom i primiti ih pod svoje skute - rekao je on.

Potsetimo, Mirjana, Branislav i Nada ubijeni su prošle nedelje u svom domu, rano ujutro. Njih je zverski, udarcima macolom po glavi, ubio Goran Janković, Mirjanin suprug. Kako se branio pred sudom nakon hapšenja zločin je počinio jer je bio besan što ga je Mirjana ostavila i prijavila za nasilje u porodici. Zločin je počinio pred njihovo dvoje maloletne dece. A dečacima je nakon ubistava zapretio rečima da kada budu pitali kažu da "tata, nije bio ovde".

RepublikaFoto: e-stock/D. MILOVANOV
Brod na kojem se trostruki ubica skrivao

Goran Janković se nakon zločina nalazio u bekstvu tri dana, nakon čega je uhapšen na jednom brodu usidrenom u Novom Sadu. Nije se opirao hapšenju, ali je kod sebe imao nož.

RepublikaFoto: facebook.com/Goran Janković
Ubica Goran Janković

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading