TRAŽE SE SAUČESNICI Ostavili ubicama otključana vrata: Nastavak istrage likvidacije škaljaraca u Nemačkoj

Autor: Republika

Hronika

30.05.2019

17:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nemačka policija traga za dve osobe koje su neposredno pre ubistva Darka Mijovića i Nikole Jovanovića bile sa njima u stanu. Sumnja se da su te osobe ostavila otključana vrata ubicama koje su, neposredno nakon njihovog odlaska, ušle u stan i izrešetala Crnogorce. Istragom je utvrđeno da je kuća u kojoj je počinjeno ubistvo bila namenjena uzgoju, pakovanju i prodaji marihuane.

RepublikaFoto: Tanjug/AP/ST/D. Kadić/Facebook

Dve i po nedelje nekon brutalnog ubistva Crnogoraca Darka Mijovića i Nikole Jovanovića i ranjavanja Miloša Pavićevića i Miloša Veskovića u berlinskom naselju Frost, tamošnje policija traga za dvema osobama za koje se sumnja da su bile u kontaktu sa ubicama, ali i sa žrtvama.

Naime, pretpostavlja se da su te osobe bile u stanu gde se dogodilo dvostruko ubistvo i ranjavanje, sve vreme komunicirajući sa ubicama. Pri izlasku iz stana, osobe nepoznatog identiteta ostavile su otključana vrata, što je ubicama pomoglo da nesmetano uđu i ispale više desetina hitaca u ranjene i ubijene.

Ubijeni vodili plantažu

Opsežnom istragom takođe je utvrđeno da je stan u kome se dogodilo ubistvo služio uzgoju droge, pakovanju i prodaji. Kako prenosi portal Tagesšpigel, tužilaštvo je zvanično saopštilo da su dvojica ubijenih vodili plantažu za uzgoj marihuane koja je pronađena na licu mesta.

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading