Otac ubijene devojčice predosetio tragediju: Upozoravao sam ženu da Zoran može da naudi našem detetu

Autor: novosti.rs, Republika

Hronika

30.05.2019

08:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dvoipogodišnja Luna F. nastradala je nakon što ju je pre nekoliko dana njen očuh Zoran Albić istukao na smrt, zbog čega je i njemu i devojčicinoj majci Vesni F. određen pritvor od 30 dana. Nakon Lunine smrti, oglasio se i njen otac.

RepublikaFoto: Facebook
Zoran Albić

- Suprugu sam upozoravao na to da postoji opasnost da Zoran može da naudi našem detetu i da ćemo izaći u svim novinama - ovim stravičnim rečima započeo je svoju ispovest Dragan Purić (30), otac ubijene devojčice Lune. 

On je rekao da je svoju ženu Vesnu molio da se vrati kući, ali da ona to nije htela. 

- Zoran i Vesna su se dopisivali preko "Fejsbuka", a onda mi je pre mesec i po dana kazala da ide na rođendan kod jedne drugarice u Negotin - priča Purić.

Međutim, kada je ujutru ustao, Dragan je video da Vesne nema kod kuće, kao i njegove ćerke.

- Pozvao sam drugaricu kod koje je moja supruga navodno otišla na rođendan, ali mi je ona rekla da Vesnu nije videla najmanje godinu dana - nastavlja Dragan koji je kasnije preko prijatelja saznao da je njegova žena pobegla kod Zorana u Prahovo.

Dragan kaže da je zvao Vesnu na mobilni telefon, ali da ona nije želela da se javi. Posle izvesnog vremena ipak mu se javila, a on ju je zamolio da se vrati kući.

- Rekla mi je da nema nameru da se vrati kući. Rekao sam joj da o Zoranu kruže loše priče i da će sve to loše da se završi. Ali, ona nije htela da me sluša. Desilo se ono čega sam se najviše plašio. Zoran je krvnički istukao moju ćerku i ubio je na licu mesta - neutešan je Dragan koji je za smrt svoje ćerke čuo u ponedeljak od bratanca.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading