Psihopata iz Novog Sada zgrozio inspektore pitanjem nakon trostrukog ubistva

Autor: Republika

Hronika

29.05.2019

19:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Goran Janković (37) nakon priznanja zločina raspitivao se kod inspektora kako su i šta mu rade dvojica sinova, kojima je samo tri dana ranije, pred očima, brutalno ubio majku, babu i dedu.

RepublikaFoto: e-stock/D. MILOVANOV
Goran Janković

Inspektori novosadske policije ostali su zgroženi kada ih je Goran Janković (37), nakon što je priznao ubistvo supruge Mirjane (32) i njenih roditelja Branislava (57) i Nade (57) Pajić, hladnokrvno upitao šta mu rade dvojica sinova od tri i 10 godina, pred čijim očima je počinio ovaj gnusan zločin, prenose beogradski mediji.

- Kako su mi deca, da li možete da mi kažete kod koga su - upitao je inspektore Janković nakon što im je prethodno bez trunke kajanja priznao zločin, a potom i do detalja opisao svoj krvavi pir.

Podsetimo, Janković je 24. maja upao u roditeljsku kuću svoje supruge Mirjane u novosadskom naselju Telep, da bi potom nju i njene roditelje do smrti izudarao macolom po glavi. Nakon zločina, on je bio tri dana u bekstvu, a uhapšen je na Ribarskom ostrvu u privatnom brodiću u koji je provalio i nesmetano sedeo i gledao televiziju.

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading