Jeziva pretnja očuha: Ubiću ti i drugo dete ako me budeš odala

Autor:

Hronika

30.05.2019

03:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zoran je šamarao moju Lunu i udarao je pesnicama, a mene je izbacio iz sobe i zaključao vrata. Dete je vrištalo i vikalo: "Mama! Hoću mamu"! Kad je prestao s batinanjem, moja ćerkica je bila polumrtva - ispričala je na saslušanju Vesna Firulović, majka dvoipogodišnje Lune, koju je nasmrt pretukao očuh Zoran Albić iz sela Prahovo kod Negotina, pa slagao da je dete palo s terase.

RepublikaFoto: Facebook
Zoran Albić

Do tragedije je došlo kad je Albić usred noći pijan došao iz kafane, pa posle svađe sa nevenčanom suprugom Vesnom počeo da razbija tanjire po kući. Buka je probudila devojčicu, koja je počela da plače, što je iritiralo pijanog Albića, koji je potom pesnicama nasrnuo na nju.

- Zoran mi je zapretio posle iživljavanja nad mojom ćerkom. Urlikao je da će mi ubiti i drugo dete, sinčića iz prvog braka, koji je ostao da živi kod oca. Vikao je: "Sve ću vas pobiti! Svejedno mi je da li ću odgovarati za jedno ili više ubistava - navodno je ispričala Firulovićeva.

Vesna: Zoran šamarao Lunu i udarao je pesnicama, a mene izbacio iz sobe. Dete je vrištalo: "Hoću mamu"

Ona je dodala da je iz straha od monstruma ćutala o tome kako joj je ćerka umrla i držala se Albićeve priče da je mala Luna u noći između ponedeljka i utorka oko četiri sata ujutru pala s terase. Policija je odmah posumnjala u izjavu očuha i majke, koji su uhapšeni, a nakon saslušanja u tužilaštvu određen im je pritvor do 30 dana. 

I Vesna je tukla dete

RepublikaFoto: Facebook
Vesna Firulović i Zoran Albić

Albić je na saslušanju krivicu svalio i na nevenčanu suprugu Vesnu Firulović.

- I ona je učestvovala u ubistvu, tukla je dete da ne bi plakalo - navodno je ispričao Albić, koji je priznao krivicu.

Firulovićeva je inače prošla poligrafsko testiranje, ali je ipak zadržana u pritvoru.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading