Otkriveno zašto je bolesnik sa Vračara zaklao ženu

Autor:

Hronika

29.05.2019

18:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Još jedna porodična tragedija uznemirila je juče Srbiju! Boško Spasić (44) zaklao je nožem svoju suprugu Jelenu (52), a potom pokušao da se ubije isekavši vene. Krvavi pir se odigrao oko 7 sati ujutru u Ulici Desanke Maksimović 19 na Vračaru u Beogradu.

Foto: e-stock/M.RODIĆ

Boško je ženi zario sečivo u vrat, a onda pokušao i da sebi prekrati muke dok su njihovi sinovi od 11 i 13 godina bili u susednoj sobi. Pretpostavlja se da se muž odlučio na krvavi pir zbog finansijskih problema u koje su upali nakon što im je propala porodična firma. Krenuli su da se zadužuju, a onda i da rasprodaju svoju imovinu.

- Spasići su imali dve firme koje su se bavile proizvodnjom jonizatora za prečišćavanje vode. Pre par meseci imali su neki veliki posao koji im je propao. Kako bi se iščupali iz novčane nedaće, počeli su da prodaju nekretnine - objašnjava izvor Srpskog telegrafa iz istrage.

Prijatelj: Imali su super brak

Kako saznaje naš list, u porodici Spasić nikad nije bilo prijava za porodično nasilje.

- Imali su super brak i lepo su živeli. Jedan sin im je pre par godina bio teže bolestan, ali su pregurali i to. Ne mogu da verujem da su novčani problemi okidač za sve ovo - izjavio je prijatelj porodice.

Foto: e-stock/M.RODIĆ

Nakon što je ubio suprugu Jelenu, a pre nego što je sebi isekao vene, Boško je pozvao sestru da je obavesti šta je uradio. Ona je ubrzo stigla u stan, gde je zatekla i maloletne bratance. Njima otac nije pokušao da naudi, a srećom, nisu ni prisustvovali krvavom piru jer su se nalazili u drugom delu dupleksa.

U vreme zločina njihovi sinovi od 13 i 11 godina bili u drugom delu dupleksa

- Boškova sestra je zatekla Jelenu mrtvu, a brata kako u lokvi krvi leži pored nje. Odmah je pozvala policiju i Hitnu pomoć. Muž je davao znake života, pa je odmah prebačen u Urgentni centar i njegovo stanje je sada stabilno - dodaje naš sagovornik.

Foto: e-stock/M.RODIĆ

Žuta minuta

Komšije, prijatelji i rođaci imaju samo reči hvale o porodici Spasić.

- Da je meni neko rekao da Boško može tako nešto da uradi, ja nikad ne bih poverovala. Jedan divan čovek, uvek poželi dobar dan, pita kako sam... A tek da vidite sinovi kako su fini i lepo vaspitani dečaci. I Jelena je bila divna žena. Ne znam šta da kažem, šokirana sam. Ko zna kakva je Bošku žuta minuta naišla. Ja ga ne znam kao takvog, ne samo ja već niko! - izjavila je za naš list vidno potresena komšinica Kosana Stanojević.

Foto: e-stock/M.RODIĆ

Legao pored žene i prerezao vene

Boško ubio nožem Jelenu
Pozvao sestru i rekao joj šta je uradio
Boško seo pored žene i prerezao sebi vene
Ona dojurila u stan i zbrinula njihovu decu
Hitna pomoć konstatovala smrt žene
Muž ubica prebačen u Urgentni, gde mu je ukazana pomoć

 

 

 

 

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading