Užas u stanu na Zvezdari: Beskućnici prebirali po smeću i našli leš žene

Autor:

Hronika

30.05.2019

03:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stanka Tufegdžić (51) iz Beograda pronađena je mrtva u Zahumskoj ulici 23 u naselju Zvezdara i to dan nakon požara koji je izbio u njenom stanu.

RepublikaFoto: e-stock/M. RAFAILOVIĆ
Požar u Zahumskoj ulici

Vatrogasci prilikom intervencije nisu pronašli leš žene koji je bio zatrpan ispod gomile smeća koje je sakupljala u domu, ali jesu beskućnici koji su sutradan upali u stan u nameri da očerupaju šta se očerupati moglo!

Požar je izbio u noći između ponedeljka i utorka, oko 2 sata posle ponoći. Kada su primetili dim u ulazu, neko od stanara zgrade pozvao je vatrogasce, koji su zatekli stan pun đubreta u plamenu. 

Lokalizovali su vatrenu stihiju i napustili lice mesta ubeđeni da u stanu nema nikog. Tako su mislili i beskućnici koji su se već narednog dana pojavili u domu nesrećne žene.

Policija istražuje njenu smrt

RepublikaFoto: e-stock/P. JOVANOVIĆ
Foto: Ilustracija

Leš nesrećne žene upućen je na Institut za sudsku medicinu, gde će biti obavljena obdukcija kako bi se utvrdio tačan uzrok smrti, odnosno da li je nesrećnu ženu ugušio dim ili đubre koje je palo na nju ili je u pitanju nešto treće.

- Upali su unutra i počeli da prebiraju po stvarima. Kako su raskopavali gomilu đubreta koje je Stanka godina dovlačila, jedan od njih ugledao je deo tela. Tada su se sklonili iz stana i obavestili policiju - kaže izvor Srpskog telegrafa.

Policajci su sumnjali da je ispod naslaga otpadaka i njen verenik, ali se on kasnije pojavio

Žrtva je prvo vođena kao N. N. osoba, ali je onda ustanovljeno da je u pitanju vlasnica stana. U jednom trenutku su policajci posumnjali da je ispod naslaga otpadaka i njen verenik, ali se on kasnije pojavio živ.

Stalno bila pijana

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Stanka je bila socijalni slučaj i imala je troje dece, koja su joj oduzeta.

- Puno je pila i pušila. Kobne večeri htela je da kupi flašu vinjaka u lokalnoj radnji, ali nisu hteli da joj prodaju. Najverovatnije je došla do pića u nekoj drugoj prodavnici, vratila se u svoj ćumez i nastavila da pije. Žao mi je žene, ali dobro je da nije celu zgradu zapalila. Svi smo se žalili na to đubre, zvali i inspekciju, ali niko nije mogao da izađe sa njom na kraj - kaže stanar zgrade koji je želeo da ostane anoniman.

- Stan je bio prepun svega i svačega i bilo je mnogo dima. Gomila đubreta pala je na ženu i potpuno je zatrpala, tako da je vatrogasci nisu videli. Niko od komšija nije znao da im kaže gde se u tom trenutku ona nalazi i svi su mislili da je otišla da prebira po kontejnerima. Kada je pronađena mrtva, komšije su rekle da kod nje u stanu često boravi i njen momak. Počeli su i njega da traže pod đubretom, ali ga je u međuvremenu patrola pronašli živog na ulici - objašnjava naš sagovornik.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading