Potresne reči majke ubijene trogodišnjakinje: Devojčica je vikala "Mama, mama!", a onda je sve utihnulo

Autor: telegraf.rs

Hronika

29.05.2019

07:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Više javnotužilaštvo u Negotinu odredilo je pritvor do 30 dana Zoranu Albiću (24) iz mesta Prahovo kod Negotina zbog sumnje da je počinio teško ubistvo tako što je u do smrti tukao svoju pastorku L.F. staru 2,5 godine.

RepublikaFoto: Facebook
Zoran Albić

Zoran Albić je devojčicu pretukao na smrt, a njena majka Vesna F. ispričala je nadležnima šta se dešavalo tog kobnog dana.

- Došao je pijan i probudio me. Počeo je da se svađa, da baca i lomi sve što mu je došlo pod ruku. Dete mi se probudilo i počelo da plače. Zoran se razbesneo, naredio mi da utišam dete, vikao da ne može da podnosi plač. Počeli smo da se svađamo i on me je svojom glavom udario jako u čelo. Zavrtelo mi se u glavi. Onda me uhvatio za ruku i bukvalno izvukao iz kuće. Zaključao je ulazna vrata, a ja sam ostala u dvorištu - pričala je majka Vesna.

Onda je nastao horor. Vesna kaže kako je čula da Zoran viče i udara njenu ćerkicu, da dete vrišti, da kroz plač krikom doziva: "Mama, mama, hoću mamu!". Ona kaže da je pokušala da razvali vrata i uđe, da je vikala iz dvorišta Zoranu da joj ne tuče dete, da je plakala i zapomagala. Dete je plakalo, i dalje su se čuli krici devojčice izmešani sa Zoranovim psovkama, a onda je sve utihnulo.

- Otključao je vrata i rekao da "mala ne mrda". Pozvali smo taksi, otišli u hitnu. Zapretio mi je da i ja kažem da je dete palo sa terase. Bojala sam se, mnogo sam se bojala, imam još jedno dete, bebu... - ispričala je Vesna.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading