Horor u Nišu: Maskirani manijaci upali u teretanu i prebili čoveka palicama pred svima!

Autor: blic.rs

Hronika

28.05.2019

17:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Četvorica maskiranih napadača sa palicama, danas oko 13.30 časova, u teretani u Nišu, pretukli su V. Š.(43), dok je boravio u objektu.

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ
Foto: Ilustracija

Sve se odigralo munjevitom brzinom. Oni su uleteli u teretanu i pretukli V. Š. naočigled svih prisutnih i tom prilikom naneli mu teške telesne povrede, prelom lobanje, i očne duplje.

Izvor iz istrage kaže da je V. Š. poznat organima gonjenja, iako u Nišu nije registrovan da je izvršio neko krivično delo.

- Verovatno se radi o nekom upozorenju, jer očigledno da nisu hteli da ga ubiju. Što se njega samog tiče, on je boravio u inostranstvu i poznat je u kriminalnim krugovima. U Geteborgu je 2004. godine umalo poginuo kada su pucali na njega, za pokušaj njegovog ubistva, srpski biznismen Rade Kotur, koji je u Švedskoj poznat pod nadimkom Kralj kocke, dobio je tamo 14 godina zatvora. Nakon godinu dana, V. Š. je u Nišu postavljena bomba pod džip, ali se spasao - kaže sagovornik.

V. Š. je posle prebijenja prebačen u bolnicu, gde su mu konstatovane teške telesne povrede.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading